Logo

tel: +386 (0)4 29 273 20
gsm: +386 (0)31 309 597
e-pošta: ursic@ursic.si

 

SERVIS
gsm: +386 (0)41 774 827
gsm: +386 (0)41 649 015
ob delavnikih od 7.00 do 20.00
ter ob sobotah od 8.00 do 12.00

V maju smo priredili hišni sejem. Tukaj si lahko pogledate kaj smo vam pripravili...

V mesecu maju, se je pri nas odvijal hišni sejem, kjer smo predstavili oblikovanje francoskih rogljičkov in pekovskega peciva na liniji FRITSCH CTR. Pripravili smo izdelke na podlagi kislega in aroma predtesta, katere smo fermentirali po principu hladne fermentacije in jih pekli v etažnih pečeh WACHTEL Piccolo.

Program:

V sklopu sejma, smo praktično predstavili:   

.

Imeli ste priložnost videti tehnološki proces priprave francoskih rogljičkov in mini štručk, od zamesa do peke ter možnosti uporabe aroma tehnologije v pripravi osnovnega testa.

Več si preberite spodaj.

Utrinki s hišnega sejma:

Oblikovanje in priprava pekovskega peciva na liniji Fritsch CTR

Peka izdelkov v etažnih pečeh Wachtel Piccolo

.

Cilj vsakega peka je, da potrošniki po izdelkih radi posegajo, jih prepoznavajo kot okusne in zdrave ter, da se njihova kvaliteta z letnimi časi ne spreminja in nenazadnje, da je proizvodnja ter peka kruha in peciva ekonomična.

Danes se vse bolj uveljavljajo metode kot so uporaba predtesta ali pa metode hladne fermentacije. Z uporabo predtesta kruh požlahtimo in mu povečamo vrednost, hkrati pa s tem tudi podaljšamo svežino izdelkov in izboljšamo okus.
Uporaba predtesta narašča in je absolutni trend v pripravi kruha. Učinki so tudi ekonomski, saj lahko vplivamo na manjšo porabo ostalih sestavin. Predstavlja popolnoma naravno pripravo kruha in peciva, kar potrošniki danes cenijo.

Vabimo vas da si več o kislem in aroma predtestu preberite TUKAJ.

Z našimi dologoletnimi izkušnjami smo pravi naslov, za popolno tehnološko podporo. Na voljo smo vam za celoten paket - tehnološko opremo v kombinaciji s starterji za pripravo predtesta, ter ostalimi pripravki za oblikovanje izdelkov.  Pristop je strokoven in izključno individualen.

Utrinki s sejma IBA 2018

Od 15. - 20.9. je v Munchenu potekal mednarodni pekarski sejem IBA,

PREBERI VEČ >

Mednarodni pekarski sejem IBA

Spoštovani!

Vabimo Vas, da nas obiščete na mednarodnem pekarskem sejmu IBA 2018, ki bo potekal v Münchnu, od 15.09. do 20.09.2018

PREBERI VEČ >

Novice iz sejma Südback 2017

Sodelavci URŠIČ d.o.o., smo se udeležili pekarskega sejma Südback, ki je potekal med 23. in 26. septembrom 2017, v Stuttgartu, v Nemčiji.

PREBERI VEČ >