Logo

tel: +386 (0)4 29 273 20
gsm: +386 (0)31 309 597
e-pošta: ursic@ursic.si

 

SERVIS
gsm: +386 (0)41 774 827
gsm: +386 (0)41 649 015
ob delavnikih od 7.00 do 20.00
ter ob sobotah od 8.00 do 12.00

Bili smo na mednarodnem sejmu SÜDBACK, v Nemčiji...

Mednarodni, strokovni pekarski sejem SÜDBACK, je potekal od sobote 22.10. do torka 25.10.2016 v Stuttgartu, v Nemčiji in je eden od najpomembnejših evropskih strokovnih sejmov v pekarski in slaščičarski stroki.

Vsako leto (razen v letu, ko poteka sejem IBA), se v Stuttgartu zberejo vsi strokovnjaki in proizvajalci s področja pekarstva, slaščičarstva, področja priprave prigrizkov (»snacks«), da predstavijo svoje novosti.  

sudback wachtel1

Več kot 500 novih kupcev & obiskovalce (25% več kot v letu 2014), je poskrbelo za poln razstavni prostor in vedro razpoloženje.

 ............................................................................................................................................................................................................................................

NOVOSTI NAŠIH PARTNERJEV

fritsch jpg logo mini2

Eden od vodilnih imen s področja proizvodnje strojev in linij za oblikovanje testa, FRITSCH, je predstavil novost, vakumski zavijalec - CSV, za zavijanje polnjenih in nepolnjenih francoskih rogljičkov, za sistem FRITSCH CTR.

Sistem CTR je vedno prva izbira, kadar želimo iz pripravljenega traku testa oblikovati polnjene in nepolnjene francoske rogljičke in ostale zavite izdelke iz kvašenega, listnatega ali kvašenega listnatega testa (slanik, mini štručke, Kornspitz®, mini baguette, ipd).

Vakuumski zavijalec poskrbi za dodatno preciznost proizvodnje, saj posebna vakuumska enota, zadržuje kose testa na mestu, na transportnem traku, pred  zavijanjem. Ker se kosi testa med fazami procesa ne premikajo, je vhod v zavijalno enoto precizen, kar omogoča proizvodnjo brez napak.

CSV

Vakuumski zavijalec poskrbi za natančno pozicioniranje trikotnika na transportnem traku pred zavijanjem, s tem dosežemo največjo možno preciznost zavijanja.

Učinkovito proizvodnjo na majhnem prostoru, izkazuje prenovljena linija FRITSCH EASYLINE:

-- sodobna pogonska tehnika,

-- serijsko vgrajena kalibrirna glava,

-- motorna giljotina ter digitalna regulacija,

-- 10-inčni barvni zaslon na dotik,

je posebno primerna za rezanje, zavijanje, polnjenje z nadevom in preklapljanje traku testa, za oblikovanje izdelkov kot so npr. potica, polž, različni žepki z dekorjem ali brez…

easyline nov

Posodobljena FRITSCH EASYLINE -  za še učinkovitejšo proizvodnjo peciva

.

Stroj za valjanje testa FRITSCH Rollfix 700 z računalniškim upravljanjem je, v različnih izvedbah, na tržišču že nekaj let. Vse različice so zgrajene izredno robustno, da je kos tudi intenzivni dnevni proizvodnji. Brez težav lahko valjamo bloke testa do 20kg, z novim, večjim barvnim ekranom pa je upravljanje stroja še bolj uporabniku prijazno.

rollfix nov

FRITSCH ROLLFIX 700 – klasika za prihodnost

............................................................................................................................................................................................................................................

Logo Wachtel en 

Na razstavnem prostoru Wachtel je bilo videti kar nekaj novosti s področja proizvodnih peči in hladilne tehnike za pekarstvo.

Ena izmed novosti je inovativni sistem upravljanja peči in hladilne tehnike - tudi na daljavo - IQ Touch. Temelji na enakem principu, ki ga uporabniki poznajo preko pametnih telefonov.

iq touch remote
IQ Touch

V peči WACHTEL je integrirana tehnologija ICT (»Infrared Ceramic Tecnology«). To je obloga iz posebne keramike, zaradi katere se skrajšuje čase peke, podaljša svežina izdelkov ter poveča kapaciteto peke.

.

COOL RISING tehnologija je novost s področja hladilne tehnike. Posebnost tehnologije je, da lahko v fermentacijsko-hladilni komori, še 15 ur  po končani fermentaciji, skladiščimo vzhajane izdelke pri  temp. +3°C ter jih nato direktno vsejemo v peč. Na ta način lahko bolje optimiziramo tehnološki proces in organiziramo delo, tako v pekarni kot na prodajnem mestu.

cool rising

Utrinki s sejma IBA 2018

Od 15. - 20.9. je v Munchenu potekal mednarodni pekarski sejem IBA,

PREBERI VEČ >

Mednarodni pekarski sejem IBA

Spoštovani!

Vabimo Vas, da nas obiščete na mednarodnem pekarskem sejmu IBA 2018, ki bo potekal v Münchnu, od 15.09. do 20.09.2018

PREBERI VEČ >

Novice iz sejma Südback 2017

Sodelavci URŠIČ d.o.o., smo se udeležili pekarskega sejma Südback, ki je potekal med 23. in 26. septembrom 2017, v Stuttgartu, v Nemčiji.

PREBERI VEČ >