Logo

tel: +386 (0)4 29 273 20
fax: +386 (0)4 29 273 29
gsm: +386 (0)31 309 597
e-pošta: ursic@ursic.si

SERVIS
gsm: +386 (0)41 774 827
gsm: +386 (0)41 649 015
ob delavnikih od 7.00 do 20.00
ter ob sobotah od 8.00 do 12.00

ISERNHÄGER, pionir nadzorovane priprave predtesta in kislega testa

Kruh je tisočletja povezan s človeško zgodovino. Je živilo in mit, osnovna potreba in življenjska radost, naše zdravje in naše veselje.

Priprava kruha je umetnost, ki temelji na spoštovanju narave in življenja.

Spoštovanje in ljubezen do kruha in narave je tudi osnovno vodilo podjetja ISERNHÄGER iz Nemčije, ki se ukvarja s tehnologijo proizvodnje predtesta, kislega testa,  ter aroma testa z različnimi semeni.

Podjetje ISERNHÄGER projektira in proizvaja procesno tehniko za industrijo in obrtniške pekarne.

tmp start2

isernhager

ISERNHÄGER je tudi eno izmed vodilnih imen na področju znanja in vodenja tehnologije predtesta, ter proizvodnje lastnih, bio starter kultur, pod zaščiteno znamko StartGut®

Podjetje je skozi dolgoletno sodelovanje z rastočim krogom mednarodnih strank, pridobilo bogate izkušnje, ki so neprecenljiva osnova ISERNHÄGER ponudbe, katere bistvo je:

- individualnost

- enostavnost

- ponovljivi rezultati

...........................................................................................................................................................................................................................................

DIOSNA in ISERNHÄGER, dve imeni, isti cilj!

diosna novi logo

Podjetje ISERNHÄGER se je v začetku leta 2015 priključilo družini DIOSNA, specialistu na področju tehnike in tehnologije mešanja.

Tako so sedaj pod isto streho združeni bistveni elementi procesa peke, ki odločilno vplivajo na kakovost končnega izdelka: doziranje starter kultur, vodenje fermentacije predtesta, kislega testa ter aroma procesov, tehnika zamesa in predaja testa na oblikovalno linijo.

V okviru celotnega zamesa, so tako združeni obsežni nadzorni procesi in kontrola kakovosti, kar uporabniku zagotavlja največjo možno zanesljivost procesa in celotne proizvodnje. To je velika prednost in edinstveno v branži.

Biotehnologija ➝  Proces ➝  Naprave oz. procesna tehnika

S kombinacijo StartGut® biotehnologije ter strojne opreme Diosna in IsernHäger, lahko realiziramo individualne zahteve uporabnikov, ki imajo pozitiven vpliv na okus, konsistenco in zames testa. To pa je izhodišče za optimalne rezultate peke.

StartGut

Mednarodni pekarski sejem IBA

Spoštovani!

Vabimo Vas, da nas obiščete na mednarodnem pekarskem sejmu IBA 2018, ki bo potekal v Münchnu, od 15.09. do 20.09.2018

PREBERI VEČ >

Vabilo na Simpozij

Spoštovani!

Vabimo Vas na XV. Slovenski simpozij Mlinarstvo in pekarstvo, na temo: Sestavine za pekovske izdelke, ki bo potekal 31. maja 2018, v Portorožu.

PREBERI VEČ >

Novice iz sejma Südback 2017

Sodelavci URŠIČ d.o.o., smo se udeležili pekarskega sejma Südback, ki je potekal med 23. in 26. septembrom 2017, v Stuttgartu, v Nemčiji.

PREBERI VEČ >