Ursic logo NOVI OBREZAN

tel: +386 (0)4 29 273 20
gsm: +386 (0)31 309 597
e-pošta: ursic@ursic.si

 

DELOVNI ČAS: 
pon-pet 8:00-16:00
SERVIS gsm:
+386 (0) 41 774 827

 

Električne etažne peči so univerzalne za uporabo v pekarni, slaščičarni, piceriji ,večji kuhinji ali na prodajnem mestu.    

Kadar želite svojim kupcem ali gostom ponuditi  izdelke,  ki imajo karakter domače peke, je električna etažna peč  prava izbira. Klasičen način peke na temperaturno odporni  kamniti plošči in v mirni  atmosferi, daje pečenim izdelkom okus, vonj in izgled, kot da so pečeni v krušni peči.

Umestite jo lahko v vsak prostor,  saj je na voljo velika izbira modelov, ki se med seboj razlikujejo po številu in velikosti  etaž. 

Električne etažne peči krovno sl 04 picollo lokal 2

 

 

Z dodatno vzhajalno komoro, ki je nameščena kot podstavek peči ali pa predstavlja ločeno enoto za voziček, poskrbite za ustrezno klimo za vzhajanje kvašenih  izdelkov.

Električne etažne peči krovno sl 02 košarice kruh

Električne peči, so v primerjavi  z etažnimi pečmi,  z ogrevanjem na kurilno olje ali plin,  enostavne za montažo in fleksibilne  pri uporabi.  So tihe pri delovanju . Stroški vzdrževanja so nižji, ker odpade strošek namestitve dimnikov ter vzdrževanje gorilnika.

Modularni sistem omogoča, da  dodatno etaž  lahko dodate tudi naknadno, glede na  zahtevo po povečanju proizvodnje.

Vsaka etaža predstavlja samostojno peč, z lastnim ogrevanjem in regulacijo. Istočasno lahko pečete  kruh, pecivo in slaščičarske izdelke,.. .

Posamezno etažo, po potrebi, vključite ali izključite, neodvisno od ostalih etaž. Pri  tem prihranite energijo, ker ne ogrevate celotne peči, če  ni potrebno.

Električne etažne peči krovno sl 03 picollo lokal 13

Sodobne etažne peči so opremljene  s programskim ali računalniškim upravljanjem. V tem primeru peka poteka popolnoma avtomatsko.  Vstavite programe peke, določite  čas vklopa peči, da je peč ogreta in pripravljena za peko, v trenutku ko pridemo na delo.  Delovanje peči lahko spremljate celo na daljavo

V primeru,  da želite klasičen način peke in ročne nastavitve  časa, temperature  in  dodajanja pare , so na volji  modeli  s klasično,  analogno regulacijo.

Električne etažne peči krovno sl 05 infra min

 

Bodite originalni s pomočjo tehnologije predtesta

Kruh je bil v naših  krajih vselej dobrina, ki je predstavljala blagostanje.

PREBERI VEČ >

PROFESIONALNI PEKARSKI PLADNJI

Pladnji so pomemben del opreme v vsaki pekarski in slaščičarski delavnici, prodajalni kruha in še posebej v vsaki industrijski pekarni...

PREBERI VEČ >

ČISTOČA JE POMEMBNA

ODLIČNA HIGIENA v celotnem procesu proizvodnje živil. 

Neustrezna higiena ne ogroža samo zdravja zaposlenih v proizvodnji in kupcev

PREBERI VEČ >