Logo

tel: +386 (0)4 29 273 20
fax: +386 (0)4 29 273 29
gsm: +386 (0)31 309 597
e-pošta: ursic@ursic.si

SERVIS
gsm: +386 (0)41 774 827
gsm: +386 (0)41 649 015
ob delavnikih od 7.00 do 20.00
ter ob sobotah od 8.00 do 12.00

Izjemen sistem prenosa toplote za etažne peči in peči na vozičke

ict tehnology 1

S tem, ko obložite določene notranje površine peči s posebno keramiko, lahko dosežete popoln prenos toplote.
Spekter sevanja,  posebej razvite keramike, ima maksimalno moč, v specifičnem območju infrardečih valovnih dolžinah (3-6 μm), kar omogoča optimizacijo običajnega toplotnega sevanja v pečni komori.
Rezultat: infrardeče sevanje, določene valovne dolžine, ki je popolnoma prilagojeno pekarskim izdelkom, lahko hitreje prodre skozi površino testa v sredino izdelka, zaradi česar hitreje dosežemo želeno središčno temperaturo.

Učinki:

  • Hitrejša denaturacija beljakovin - več proste vode se veže
  • Hitrejša zaklejitev škroba, formiranje fine, elastične sredice
  • Vezava večje količine vode
  • Struktura testa se prej formira
  • Manjše izgube pri peki
  • Podaljšana svežina izdelkov

Najboljša strategija za velike prednosti pri stroških in času:

  • Večji izkoristek energije, za učinkovitejši prenos toplote, kar pomeni prihranek energije od 10 do 45% v primerjavi s tradicionalno peko (odvisno od vrste izdelkov in načina peke)
  • Manjše izgube pri peki - večja teža končnih, pečenih izdelkov in manjša poraba surovin / moke
  • Hitreje dosežemo želeno temperaturo sredice in hitrejše je segrevanje surovega testa, na temperaturo peke

Najboljši recept za več arome in okusa:

  • Več svežine: sočna, mehka sredica, podaljšana svežina izdelkov
  • Večji volumen: do 10% večji volumen, v primerjavi s klasično peko
  • Edinstvena kakovost izdelkov: enakomernost por, tudi na robovih izdelka, in hrustljava a hkrati mehka, lepo porjavela skorja


Peči s tehnologijo ICT:

Pecite z WACHTEL ICT tehnologijo in dajte vašim vrhunskim izdelkom le najboljše!

ict tehnology logo

Utrinki s sejma IBA 2018

Od 15. - 20.9. je v Munchenu potekal mednarodni pekarski sejem IBA,

PREBERI VEČ >

Mednarodni pekarski sejem IBA

Spoštovani!

Vabimo Vas, da nas obiščete na mednarodnem pekarskem sejmu IBA 2018, ki bo potekal v Münchnu, od 15.09. do 20.09.2018

PREBERI VEČ >

Novice iz sejma Südback 2017

Sodelavci URŠIČ d.o.o., smo se udeležili pekarskega sejma Südback, ki je potekal med 23. in 26. septembrom 2017, v Stuttgartu, v Nemčiji.

PREBERI VEČ >