Izjemen sistem prenosa toplote za etažne peči in peči na vozičke
S tem, ko obložite določene notranje površine peči s posebno keramiko, lahko dosežete popoln prenos toplote.
Spekter sevanja, posebej razvite keramike, ima maksimalno moč, v specifičnem območju infrardečih valovnih dolžinah (3-6 μm), kar omogoča optimizacijo običajnega toplotnega sevanja v pečni komori.
Rezultat: infrardeče sevanje, določene valovne dolžine, ki je popolnoma prilagojeno pekarskim izdelkom, lahko hitreje prodre skozi površino testa v sredino izdelka, zaradi česar hitreje dosežemo želeno središčno temperaturo.
Učinki:
- Hitrejša denaturacija beljakovin - več proste vode se veže
- Hitrejša zaklejitev škroba, formiranje fine, elastične sredice
- Vezava večje količine vode
- Struktura testa se prej formira
- Manjše izgube pri peki
- Podaljšana svežina izdelkov
Najboljša strategija za velike prednosti pri stroških in času:
- Večji izkoristek energije, za učinkovitejši prenos toplote, kar pomeni prihranek energije od 10 do 45% v primerjavi s tradicionalno peko (odvisno od vrste izdelkov in načina peke)
- Manjše izgube pri peki - večja teža končnih, pečenih izdelkov in manjša poraba surovin / moke
- Hitreje dosežemo želeno temperaturo sredice in hitrejše je segrevanje surovega testa, na temperaturo peke
Najboljši recept za več arome in okusa:
- Več svežine: sočna, mehka sredica, podaljšana svežina izdelkov
- Večji volumen: do 10% večji volumen, v primerjavi s klasično peko
- Edinstvena kakovost izdelkov: enakomernost por, tudi na robovih izdelka, in hrustljava a hkrati mehka, lepo porjavela skorja
Peči s tehnologijo ICT:
- Standardo: R-evolution, Impact
- Opcijsko: Infra, Columbus
Pecite z WACHTEL ICT tehnologijo in dajte vašim vrhunskim izdelkom le najboljše!