Logo

tel: +386 (0)4 29 273 20
gsm: +386 (0)31 309 597
e-pošta: ursic@ursic.si

 

SERVIS
gsm: +386 (0)41 774 827
ob delavnikih od 7.00 do 20.00
ter ob sobotah od 8.00 do 12.00

 

DIO spelt

spelt

DIOStart spelt – za zanesljivo zakisanje in dobro tvorbo plina

DIOStart spelt s certifikatom (DE-ÖKO-006) zagotavlja enakomerno kvaliteto in polnovreden okus vašega kislega testa. V čedalje večji usmerjenosti k zmanjševanju količine soli v kruhu, je pirino kislo testo, pripravljeno z uporabo DIOStart spelt, odlična izbira.

Kulture dajejo, odvisno od vodenja in prilagajanja procesa, različno aromatičen okus.

Razvijte svoj edinstven recept za kruh z DIOStart spelt, za:

  • zanesljivo zakisanje in dobra tvorba plina
  • izrazit okus po piri
  • mehkejšo sredico zaradi manjše retrogradacije
  • naravno zaščito zaradi zakisanja (spremembe pH) in s tem manjše mikrobiološko kvarjenje
  • dodajanje pirinega kislega testa do 15% (na bazi moke)
  • vse pirine izdelke
  • manjšo uporaba mešanic in dodatkov


DIOStart kulture za pripravo predtesta, so najučinkovitejši način proizvodnje vrhunskih pekovskih izdelkov.

  • Odlične lastnosti izdelkov, brez umetnih sestavin
  • 100% organsko, vegansko, košer in brez GSO

DIOStart kulture za pripravo predtesta zagotavljajo visoko kvaliteto, od testa do končnega izdelka.

..........................................................

Več o DIOStart spelt:

pdf logo

..........................................................

Specifikacija o izdelku:

pdf logo

BODITE ORIGINALNI

PREDTESTO NOV POTENCIAL ZA ZASLUŽEK

Uporabo predtesta lahko primerjamo s podaljšanim zorenjem, kot ga ima veliko število žlahtnih jedi in pijač, npr. sir, šunka, vino, viski, pivo,…

PREBERI VEČ >

HIŠNI SEJEM 2017

V maju smo priredili hišni sejem. Tukaj si lahko pogledate kaj smo vam pripravili...

PREBERI VEČ >

PROFESIONALNI PEKARSKI PLADNJI

Pladnji so pomemben del opreme v vsaki pekarski in slaščičarski delavnici, prodajalni kruha in še posebej v vsaki industrijski pekarni...

PREBERI VEČ >