Ursic logo NOVI OBREZAN

tel: +386 (0)4 29 273 20
gsm: +386 (0)31 309 597
e-pošta: ursic@ursic.si

 

SERVIS
gsm: +386 (0)41 774 827
ob delavnikih od 7.00 do 20.00
ter ob sobotah od 8.00 do 12.00

 
Mojster v vseh razredih
Članki za uspešne peke
več >
Konvekcijske peči, etažne peči, pica peči..
več >

pasica hlaj doz vode si

pasica peci keramika si

DIO rice

rice

DIOStart rice - za hitrejše zakisanje in za brezglutenske izdelke

DIOStart rice z BIO certifikatom (DE-ÖKO-006) zagotavlja enakomerno kvaliteto in polnovreden okus vašega kislega testa. V čedalje večji usmerjenosti k zmanjševanju količine soli v kruhu, je kislo testo, pripravljeno z uporabo DIOStart rice, odlična izbira.

Kulture dajejo, odvisno od vodenja in prilagajanja procesa, različno aromatičen okus.

Razvijte svoj edinstven recept za kruh z DIOStart rice, za

  • zanesljivo zakisanje
  • izrazit okus po rižu
  • mehkejšo sredico zaradi manjše retrogradacije
  • naravno zaščito zaradi zakisanja (spremembe pH) in s tem manjše mikrobiološko kvarjenje
  • dodajanje riževega kislega testa do 20% (na bazi moke)
  • vse riževe izdelke
  • manjšo uporaba mešanic in dodatkov


DIOStart kulture za pripravo predtesta, so najučinkovitejši način proizvodnje vrhunskih pekovskih izdelkov.

  • Odlične lastnosti izdelkov, brez umetnih sestavin
  • 100% organsko, vegansko, košer in brez GSO

DIOStart kulture za pripravo predtesta zagotavljajo visoko kvaliteto, od testa do končnega izdelka.

..........................................................

Več o DIOStart rice:

pdf logo

 

BODITE ORIGINALNI

Uporabo predtesta lahko primerjamo s podaljšanim zorenjem, kot ga ima veliko število žlahtnih jedi in pijač, npr. sir, šunka, vino, viski, pivo,…

PREBERI VEČ >

PROFESIONALNI PEKARSKI PLADNJI

Pladnji so pomemben del opreme v vsaki pekarski in slaščičarski delavnici, prodajalni kruha in še posebej v vsaki industrijski pekarni...

PREBERI VEČ >

ČISTOČA JE POMEMBNA

OPTIMALNA HIGIENA, od samega začetka do konca proizvodnje

Optimalna higiena je osnovni pogoj v vseh tehnoloških, pekovskih procesih. Smernice in predpisi so v zadnjih letih postali zelo strogi.

PREBERI VEČ >
logo group 1 

 
group8logo
group7logo
 logo group 9