Ursic logo NOVI OBREZAN

tel: +386 (0)4 29 273 20
gsm: +386 (0)31 309 597
e-pošta: ursic@ursic.si

 

SERVIS
gsm: +386 (0)41 774 827
ob delavnikih od 7.00 do 20.00
ter ob sobotah od 8.00 do 12.00

 
Mojster v vseh razredih
Mojster v vseh razredih
Članki za uspešne peke
več >
Konvekcijske peči, etažne peči, pica peči..
več >

pasica hlaj doz vode si

pasica peci keramika si

DIO soft

soft

DIOStart wheat soft daje vašemu kruhu nežno aromatično noto.

Edinstvena kombinacija mikroorganizmov zagotavlja, da ima vaš kruh mehko elastično sredico, tudi pri višjem deležu uporabe.

Starter DIOStart wheat soft priporočamo, kjer je zaželena bolj mehka struktura sredice, kor npr. pri štručkah za sendviče, kruhu za toast in štručkah za hamburgerje.
Možnost uporabe večje količine kislega testa (v primerjavi s klasičnimi izdelki na trgu) daje vašim izdelkom daljši minimalni rok uporabe in vam pomaga, da se bolje prodajajo.

Uresničite svoje ustvarjalne ideje z DIOStart wheat soft, za:

  • blag, aromatičen okus
  • testo z dolgim procesom fermentacije
  • okusno pekovsko pecivo
  • nove, inovativne izdelke
  • izdelke z mehko sredico
  • količina dodanega “pšeničnega mehkega” kislega predtesta se lahko poveča do 25% (na osnovi moke)

 

soft izd

DIOStart kulture za pripravo predtesta so najučinkovitejši način proizvodnje vrhunskih pekovskih izdelkov

  • Odlične lastnosti izdelkov, brez umetnih sestavin
  • 100% organsko, vegansko, košer in brez GSO

DIOStart kulture za pripravo predtesta zagotavljajo visoko kvaliteto, od testa do končnega izdelka.

................................................

Več o DIOStart wheat soft:

pdf logo

................................................

Specifikacija o izdelku:

pdf logo

BODITE ORIGINALNI

Uporabo predtesta lahko primerjamo s podaljšanim zorenjem, kot ga ima veliko število žlahtnih jedi in pijač, npr. sir, šunka, vino, viski, pivo,…

PREBERI VEČ >

PROFESIONALNI PEKARSKI PLADNJI

Pladnji so pomemben del opreme v vsaki pekarski in slaščičarski delavnici, prodajalni kruha in še posebej v vsaki industrijski pekarni...

PREBERI VEČ >

ČISTOČA JE POMEMBNA

OPTIMALNA HIGIENA, od samega začetka do konca proizvodnje

Optimalna higiena je osnovni pogoj v vseh tehnoloških, pekovskih procesih. Smernice in predpisi so v zadnjih letih postali zelo strogi.

PREBERI VEČ >
logo group 1 

 
group8logo
group7logo
 logo group 9