Logo

tel: +386 (0)4 29 273 20
gsm: +386 (0)31 309 597
e-pošta: ursic@ursic.si

 

SERVIS
gsm: +386 (0)41 774 827
gsm: +386 (0)41 649 015
ob delavnikih od 7.00 do 20.00
ter ob sobotah od 8.00 do 12.00

IsernHäger pšenični starter DIOStart wheat classic je osnova za predtesta blagega okusa.

DioStart wheat classic

DIOStart wheat classic — za hitro zakisanje in dobro tvorbo plina

Starter DIOStart wheat classic ima certificirano organsko kvaliteto (DE-ÖKO-006) in zagotavlja enotno kakovost in polno aromatično vašega predtesta. Zaradi naraščajočega trenda zmanjševanja vsebnosti soli v kruhu, je izbira kislega testa proizvedenega s starterjem DIOStart wheat classic odlična izbira.

Glede na način vodenja procesa, dajejo starter kulture kruhu izrazit aromatičen okus. V primeru blagega procesa, visoko stopnjo plinske aktivnosti. V slednjem primeru zato lahko nekoliko zmanjšamo dodatek kvasa.

startgut 2


Razvijte svoje edinstvene recepte za kruh z DIOStart wheat classic, za

  • Zanesljivo zakisanje in dobra tvorba plina

  • Naravno zaščito zaradi zakisanja (znižanje pH) in s tem zaviranje mikrobnih kvarljivcev

  • Zmanjšana uporaba pripravljenih mešanic in izboljševalcev in možnost izdelave 'clean label' izdelkov

  • Aromatične, rustikalne izdelke

  • Fino pekovsko pecivo - za zaokrožen okus in ojačitev učinka sladkosti dodanega sladkorja

  • Dodamo lahko do 20% končanega “wheat classic” kislega testa (glede na količino moke iz osnovne recepture)

DIOStart kulture za pripravo predtesta so najučinkovitejši način proizvodnje vrhunskih pekovskih izdelkov

  • Odlične lastnosti izdelkov, brez umetnih sestavin
  • 100% organsko, vegansko, košer in brez GSO

DIOStart kulture za pripravo predtesta zagotavljajo visoko kvaliteto, od testa do končnega izdelka.

..................................................

Več o DIOStart wheat classic:

pdf logo

..................................................

Specifikacija o izdelku:

pdf logo

Vabilo na sejem Südback 2019

suedback logo

PREBERI VEČ >

Utrinki s sejma IBA 2018

Od 15. - 20.9. je v Munchenu potekal mednarodni pekarski sejem IBA,

PREBERI VEČ >

Mednarodni pekarski sejem IBA

Spoštovani!

Vabimo Vas, da nas obiščete na mednarodnem pekarskem sejmu IBA 2018, ki bo potekal v Münchnu, od 15.09. do 20.09.2018

PREBERI VEČ >