Ursic logo NOVI OBREZAN

tel: +386 (0)4 29 273 20
gsm: +386 (0)31 309 597
e-pošta: ursic@ursic.si

 

SERVIS
gsm: +386 (0)41 774 827
ob delavnikih od 7.00 do 20.00
ter ob sobotah od 8.00 do 12.00

 
Mojster v vseh razredih
Mojster v vseh razredih
Članki za uspešne peke
več >
Konvekcijske peči, etažne peči, pica peči..
več >

pasica hlaj doz vode si

pasica peci keramika si

DIOStart aroma, encimatski starter, za pripravo termično obdelanega, t.i. varjenega predtesta, na osnovi AromastStück® tehnologije.

diostart aroma vse

DIOStart aroma - za ustvarjanje vaših individualnih receptur

Osnova postopka priprave AromaStück® je, da zmes vode in različnih mlevskih izdelkov ter semen, ob dodatku encimskega starterja DIOStart aroma,segrevamo pri temperaturi 65°C cca. 3 ure. Med segrevanjem potekajo encimske reakcije, pospešeno nastaja maltoza. Ko je postopek zaključen, nastane aromatična, rahlo sladkasta rjava masa, ki jo uporabimo kot dodatek (predtesto) pri proizvodnji pekarskih izdelkov. Mlevske izdelke s semeni (suha snov) mešamo z vodo v razmerju
suha snov:voda = 100:200-300 (TA = 300-400).

Za pripravo Aroma predtesta lahko uporabite najkvalitetnejše surovine, znanega porekla, ki so popolnoma v skladu z vašim okusom in prepričanjem. To so različni mlevski izdelki kot npr. pšenična, koruzna, ržena ali pirina moka, fini in grobi drobljenci ter najrazličnejša semena.


Razvijte svoj edinstven recept za kruh z DIOStart aroma, za

  • Oblikovanje raznolikih okusov

  • Večji volumen končnih izdelkov

  • Naravna sladkost zaradi tvorbe maltoze

  • Manjša poraba gotovih mešanic

  • Boljša vezava vode in izboljševalcev


DIOStart kulture za pripravo predtesta so najučinkovitejši način proizvodnje vrhunskih pekovskih izdelkov

  • Možnost izdelave 'clean label' izdelkov, brez umetnih sestavin
  • 100% organsko, vegansko, košer in brez GSO

DIOStart kulture za pripravo predtesta zagotavljajo visoko kvaliteto, od testa do končnega izdelka.

..........................................................

Več o starterju DIOStart aroma:

pdf logo

..........................................................

Specifikacija o izdelku:

pdf logo

BODITE ORIGINALNI

Uporabo predtesta lahko primerjamo s podaljšanim zorenjem, kot ga ima veliko število žlahtnih jedi in pijač, npr. sir, šunka, vino, viski, pivo,…

PREBERI VEČ >

PROFESIONALNI PEKARSKI PLADNJI

Pladnji so pomemben del opreme v vsaki pekarski in slaščičarski delavnici, prodajalni kruha in še posebej v vsaki industrijski pekarni...

PREBERI VEČ >

ČISTOČA JE POMEMBNA

OPTIMALNA HIGIENA, od samega začetka do konca proizvodnje

Optimalna higiena je osnovni pogoj v vseh tehnoloških, pekovskih procesih. Smernice in predpisi so v zadnjih letih postali zelo strogi.

PREBERI VEČ >
logo group 1 

 
group8logo
group7logo
 logo group 9