Logo

tel: +386 (0)4 29 273 20
gsm: +386 (0)31 309 597
e-pošta: ursic@ursic.si

 

SERVIS
gsm: +386 (0)41 774 827
ob delavnikih od 7.00 do 20.00
ter ob sobotah od 8.00 do 12.00

 

DIOStart aroma, encimatski starter, za pripravo termično obdelanega, t.i. varjenega predtesta, na osnovi AromastStück® tehnologije.

diostart aroma vse

DIOStart aroma - za ustvarjanje vaših individualnih receptur

Osnova postopka priprave AromaStück® je, da zmes vode in različnih mlevskih izdelkov ter semen, ob dodatku encimskega starterja DIOStart aroma,segrevamo pri temperaturi 65°C cca. 3 ure. Med segrevanjem potekajo encimske reakcije, pospešeno nastaja maltoza. Ko je postopek zaključen, nastane aromatična, rahlo sladkasta rjava masa, ki jo uporabimo kot dodatek (predtesto) pri proizvodnji pekarskih izdelkov. Mlevske izdelke s semeni (suha snov) mešamo z vodo v razmerju
suha snov:voda = 100:200-300 (TA = 300-400).

Za pripravo Aroma predtesta lahko uporabite najkvalitetnejše surovine, znanega porekla, ki so popolnoma v skladu z vašim okusom in prepričanjem. To so različni mlevski izdelki kot npr. pšenična, koruzna, ržena ali pirina moka, fini in grobi drobljenci ter najrazličnejša semena.


Razvijte svoj edinstven recept za kruh z DIOStart aroma, za

  • Oblikovanje raznolikih okusov

  • Večji volumen končnih izdelkov

  • Naravna sladkost zaradi tvorbe maltoze

  • Manjša poraba gotovih mešanic

  • Boljša vezava vode in izboljševalcev


DIOStart kulture za pripravo predtesta so najučinkovitejši način proizvodnje vrhunskih pekovskih izdelkov

  • Možnost izdelave 'clean label' izdelkov, brez umetnih sestavin
  • 100% organsko, vegansko, košer in brez GSO

DIOStart kulture za pripravo predtesta zagotavljajo visoko kvaliteto, od testa do končnega izdelka.

..........................................................

Več o starterju DIOStart aroma:

pdf logo

..........................................................

Specifikacija o izdelku:

pdf logo

Vabilo na sejem Südback 2019

suedback logo

PREBERI VEČ >

Utrinki s sejma IBA 2018

Od 15. - 20.9. je v Munchenu potekal mednarodni pekarski sejem IBA,

PREBERI VEČ >

Mednarodni pekarski sejem IBA

Spoštovani!

Vabimo Vas, da nas obiščete na mednarodnem pekarskem sejmu IBA 2018, ki bo potekal v Münchnu, od 15.09. do 20.09.2018

PREBERI VEČ >