Logo

tel: +386 (0)4 29 273 20
fax: +386 (0)4 29 273 29
gsm: +386 (0)31 309 597
e-pošta: ursic@ursic.si

SERVIS
gsm: +386 (0)41 774 827
gsm: +386 (0)41 649 015
ob delavnikih od 7.00 do 20.00
ter ob sobotah od 8.00 do 12.00

Kombinirana peč za peko in kuhanje - konvekcija, para ali kombinacija pare in vročega zraka.
Uporaba: za vse vrste jedi.

prodotti insieme(možne postavitve)

Naboo ni samo klasični parni konvektomat, pač pa mnogo več.

Je naprava za kuhanje, kjer sta združena sodobna informacijska tehnologija in visoka funkcionalnost kuhanja, kar olajša vaše delo v kuhinji in prispeva k manj stresnemu delu.

Ekipa svetovno priznanih šefov je kreirala in testirala mnogo receptov, ki so Vam sedaj na voljo, v uporabo.

.

Tehnični podatki: (osnovni model)

-  za 7 pladnjev (1/1 GN) - možnost tudi za 10, 2x7, 20 ali 40

-  razmik med pladnji: 70 mm

-  dimenzije (d x š x v): 875 x 825 x 820 mm

-  el. prikluček: 10,5 kW

-  priključna moč: 3N AC 400V - 50 Hz

-  možnost modela na plin

-  možnost izbire načina dodajanja pare: klasični razprševanje vode ali uparjalnik

.

Naboo prednosti

ICS (Interactive Cooking System) - avtomatičen sistem kuhanja/peke za recepte iz vsega sveta, vključno z njihovo zgodovino, sestavinami, postopki priprave, avtomatičnim programom kuhanja in prezentacijo hrane

-  3-je načini kuhanja/peke: konvekcija (30°-300°C), parno kuhanje (30°-130°C) ali kombinacija konvekcija + para (30°-300°C)

ML (Multi Level) - hkrati lahko kuhate/pečete več jedi - pove vam, kateri izdelki so lahko procesirani istočasno - najde vam kombinacijo živil, ki imajo enak postopek kuhanja/peke

JIT (Just-In-Time) - JIT sistem vam pove, kdaj vstaviti katero od jedi v pečico, da jih boste dali ven istočasno

jit schema

Priprava jedi »NA ŽARU«
Naboo je prvi parni konvektomat na tržišču, ki omogoča pripravo jedi » NA ŽARU«, z vsemi njihovimi specifikami, okusom ter vonjem po žaru, brez neprijetnosti, kot so priprava žara, kurjenje ognja.

Meso pripravljeno na način »SREDNJE PEČENO«
Na ekranu lahko stalno spremljamo primerjavo HACCP parametrov, ob spremljanju dejanske temperature v komori, ter središčne temperature jedi. Na ta način lahko v vsakem trenutku posredujemo in prilagodimo proces kuhanja. Podatki in parametri postopka priprave jedi, so v vsakem trenutku na voljo za izvoz in shranjevanje na vašem računalniku. Te podatke, na zahtevo, vedno lahko posredujete naprej.

- Standardno so vsi parni konvektomati Naboo opremljeni s temperaturnimi tipali za merjenje središčne temperature. Posebnost: dvojno temperaturno tipalo s samo enim priključkom. Istočasno lahko pripravljate dve jedi z različnimi središčnimi temperaturami.

temp tipalo

- Kuhanje v pari:
Kuhanje v pari v primerjavi s tradicionalnim kuhanjem pomeni večjo vsebnost hranilnih snovi, vitaminov in mineralov v pripravljeni jedi. V parnem konvektomatu Naboo jedi pripravljate v pari, tudi pri nižjih temperaturah (30–99°C).
Nizka temperatura pare (50/85°C) je primerna npr., za pripravo creme brulee, medtem ko so višje temperature  primerne za pripravo vsega kar zahteva kuhanje v vreli vodi.
Kuhanje v pari ima še dodatne prednosti: manjša poraba posode, manjša poraba prostora, brez čakanja na trenutek da voda zavre, manjša poraba energije, hitrejša priprava jedi.
Kuhamo lahko tudi v pari pri 130°C, kar je še posebej priporočljivo za pripravo npr. zamrznjene zelenjave.

Dodatno: vakumsko kuhanje ter vakumsko kuhanje v steklenih kozarcih.

vakuum 

.

Delovanje

-  10-inčni barvni zaslon na dotik

-  začetni ekran si lahko prilagodite svojim potrebam - v ospredje si lahko postavite izdelke, ki jih največkrat uporabljate, izdelke lahko organizirate v mape (npr. mapa RIBE, Vegetarjanski meni ali mapa ZAJTRK), ipd.

-  avtomatično odpiranje vrat z gumbom za odpiranje (opcijsko)

-  Lainox CLOUD - povezava preko WI-FI ali Ethernet kartice, kjer si shranite vse osebne nastavitve, dostopate do receptov, posodobitev pa tudi do priročnika

lcd  clouslo

.

Čiščenje in vzdrževanje

-  samodiagnoza - pred vsako uporabo samodejno zazna kakršne koli nepravilnosti in vas o tem obvesti z zvočnim in vizualnim signalom

LSC (Liquid  Steam System) - tekoče čistilno sredstvo, ki se dobavlja v posebnih kartušah (ki se lahko 100% reciklirajo). Kartuša s čistilnim sredstvom se vstavi v zato namenjen predelek.

SCS (Solid Clean System) - čistilno sredstvo v obliki praška se dozira v zato namenjen ločen predelek. Avtomatičen sistem čiščenja z vgrajenim rezervoarjem - dozator čistila je v posebnem prostoru na sprednjem delu peči

-  možnost ročnega čiščenja z izvlečnim ročnim tušem

.

Kostrukcija

IPX 5 zaščita pred vdorom vode

-  gladka, vodotesna komora

-  vrata iz dvojenega kaljenega stekla z zračno komoro in notranjim toplotno odbojnim steklom za manj toplotnega sevanja proti uporabniku in za boljšo energijsko učinkovitost

-  posebni predel na sprednji strani naprave za priključke - za različne jedrne sonde, za izvlečni tuš ter za USB ključek

.

Nadzorna oprema

AUTOCLIMA - iz minute v minuto preverja stanje peke in avtomatično ureja pogoje peke - prilagaja temperaturo peke/kuhanja ter ureja vlažnost

ECOSPEED - glede na količino in vrsto hrane optimizira vnos energije, uravnava pravilno temperaturo in s tem preprečuje nihanja in izgube

-  ECOVAPOR - uravnava vnos pare glede na vrsto in količino hrane - varčnost pri porabi vode in energije

GFT (Green Fine Tuning) - nov sistem modulacije gorilnika in visoko zmogljivi izmenjevalnik preprečujeta izgube energije in zmanjšujeta škodljive emisije

FAST DRY - sistem izsuševanja hrane, ki vam zagotavlja popolno hrustljavost in porjavelost ocvrtih in žar jedi, sladic in kruha, tudi pri polni obremenitvi

-  6 različnih hitrosti ventilatorja

lainox


Utrinki s sejma IBA 2018

Od 15. - 20.9. je v Munchenu potekal mednarodni pekarski sejem IBA,

PREBERI VEČ >

Mednarodni pekarski sejem IBA

Spoštovani!

Vabimo Vas, da nas obiščete na mednarodnem pekarskem sejmu IBA 2018, ki bo potekal v Münchnu, od 15.09. do 20.09.2018

PREBERI VEČ >

Novice iz sejma Südback 2017

Sodelavci URŠIČ d.o.o., smo se udeležili pekarskega sejma Südback, ki je potekal med 23. in 26. septembrom 2017, v Stuttgartu, v Nemčiji.

PREBERI VEČ >