Ursic logo NOVI OBREZAN

tel: +386 (0)4 29 273 20
gsm: +386 (0)31 309 597
e-pošta: ursic@ursic.si

 

SERVIS
gsm: +386 (0)41 774 827
ob delavnikih od 7.00 do 20.00
ter ob sobotah od 8.00 do 12.00

 

Naprava za mešanje in doziranje vode - za večje pekarne in industrijo.

Z računalniško regulacijo za digitalno doziranje vode in regulacijo temperature. Minimalna izguba vode z ekstremno omejenim predtokom vode. Ohišje iz nerjavečega jekla, avtomatsko reguliran dovod ohlajene vode.

deltamatic dv 4000 311x311

Lastnosti:

  • Področje doziranja: 0,1- 999,9 L
  • 3-je priključki za dovod vode (topla, hladna, ohlajena)
  • Avtomatski predtok mešane vode, avtomatika za ponovitev doziranja, shranjevanje količine dozirane vode
  • Digitalni prikazovalnik temperature in količine vode
  • Priključki za toplo, hladno in ohlajeno vodo 3/4"
  • Priključki RS 232 in RS 485, za povezavo na računalnik za  avtomatski nadzor in regulacijo receptur
  • Povezava Profibus, na vprašanje

Opcijsko:

  • Več izhodov za doziranje
  • Kontinuirano doziranje
  • Senzor za merjenje temperature testa
  • Eksterna START/STOP funkcija
  • Start vodne črpalke za dodajanje ohlajene vode

Tehnični podatki 

 

Količina doziranja vode

 

0,1 - 999,9 L

Temperatura mešanja vode

1 - 80°C

Pretok vode (odvisno od pritiska vode in Ø cevi)

35 - 40 L/min

Priporočljiv pritisk dovodne vode

2 - 4 bar (kg/cm3)

Natančnost doziranja od 5 L

+/- 1%

Priključek vode

R¾"

Premer dovodne cevi Ø

Min. 25 mm

El. Priključek

230 V, 60 Hz

Teža z dodatno opremo (neto)

ca. 20 kg

Teža brez dodatne opreme (neto)

ca. 15 kg

Dimenzije: (š x v x g) v mm, brez priključkov za cevi

400 x 400 x 200


BODITE ORIGINALNI

Uporabo predtesta lahko primerjamo s podaljšanim zorenjem, kot ga ima veliko število žlahtnih jedi in pijač, npr. sir, šunka, vino, viski, pivo,…

PREBERI VEČ >

PROFESIONALNI PEKARSKI PLADNJI

Pladnji so pomemben del opreme v vsaki pekarski in slaščičarski delavnici, prodajalni kruha in še posebej v vsaki industrijski pekarni...

PREBERI VEČ >

ČISTOČA JE POMEMBNA

OPTIMALNA HIGIENA, od samega začetka do konca proizvodnje

Optimalna higiena je osnovni pogoj v vseh tehnoloških, pekovskih procesih. Smernice in predpisi so v zadnjih letih postali zelo strogi.

PREBERI VEČ >