Ursic logo NOVI OBREZAN

tel: +386 (0)4 29 273 20
gsm: +386 (0)31 309 597
e-pošta: ursic@ursic.si

 

SERVIS
gsm: +386 (0)41 774 827
ob delavnikih od 7.00 do 20.00
ter ob sobotah od 8.00 do 12.00

 

Kombinirana naprava za zamrzovanje, šokiranje, vzhajanje, zadrževanje fermentacije in prekinitev fermentacije.

cobox oba

COBOX VA

Naprava za avtomatsko zamrzovanje, šokiranje, vzhajanje, zadrževanje fermentacije in prekinitev fermentacije, pekarskih in slaščičarskih izdelkov.

  • Učinkovita in varčna s prostorom. Pripravljena za priklop

  • Temperaturno področje: od -25°C do +40°C

  • VA-6080-5/B: za 1 voziček za pladnje dimenzije 600 x 800 mm

  • VA-6080-5: za 20 pladnjev dimenzije 600 x 800 mm ali 40 pladnjev dimenzije 400 x 600 mm

  • Opcija: COOL RISING

 

COBOX HLF

Naprava za šokiranje, globoko zamrzovanje in skladiščenje zamrznjenih svežih ali pol pečenih pekarskih in slaščičarskih izdelkov.

    • Kompaktna enota, pripravljena za priklop

    • Temperaturno področje: od +5°C do -25°C

    • HLF-6080-5: za 1 voziček za pladnje, dimenzije 600 x 800 mm

    • HLF-6080-5/B: za 20 pladnjev dimenzije 600 x 800 mm ali 40 pladnjev dimenzije  400 x 600 mm

 

Standard:

- za voziček za pladnje ( B ) ali z nosilci za pladnje

- brušeno, nerjaveče jeklo na zunanji površini

- za pladnje dimenzije 600 x 400 mm ali 600 x 800 mm

- avtomatsko odtajevanje

- vrata z zapahom in tečaji

- nadzor hitrosti zraka

- neposredno vbrizgavanje vode; samočiščenje; brez akumuliranja vode

.......................................................................................................................

Več o COBOX:

pdf logo

Več o Wachtel hladilni tehniki si lahko preberete v prospektu:


BODITE ORIGINALNI

Uporabo predtesta lahko primerjamo s podaljšanim zorenjem, kot ga ima veliko število žlahtnih jedi in pijač, npr. sir, šunka, vino, viski, pivo,…

PREBERI VEČ >

PROFESIONALNI PEKARSKI PLADNJI

Pladnji so pomemben del opreme v vsaki pekarski in slaščičarski delavnici, prodajalni kruha in še posebej v vsaki industrijski pekarni...

PREBERI VEČ >

ČISTOČA JE POMEMBNA

OPTIMALNA HIGIENA, od samega začetka do konca proizvodnje

Optimalna higiena je osnovni pogoj v vseh tehnoloških, pekovskih procesih. Smernice in predpisi so v zadnjih letih postali zelo strogi.

PREBERI VEČ >