Logo

tel: +386 (0)4 29 273 20
gsm: +386 (0)31 309 597
e-pošta: ursic@ursic.si

 

SERVIS
gsm: +386 (0)41 774 827
gsm: +386 (0)41 649 015
ob delavnikih od 7.00 do 20.00
ter ob sobotah od 8.00 do 12.00

Lainox New CHILL – močan z bakterijami, nežen s hrano

Hladilna tehnika New CHILL je zasnovana tako, da izpolni najrazličnejše potrebe za najrazličnejše uporabnike – od cateringa in restavracij pa do pekarn in slaščičarskih dejavnosti.

newchill

Lastnosti:

  • 4-je načini: soft in hard BLAST CHILLING ter soft in hard  SHOCK FREEZING (več spodaj)
  • Bolj organizirana kuhinja – manj stresa ob gneči
  • Optimizacija časa in stroškov – pripravljanje in kupovanje hrane v naprej
  • Hitrejša postrežba gostov (tudi pri velikih količinah)
  • Več časa za prezentacijo krožnikov
  • Manj ostankov
  • Nespremenjena kvaliteta hrane (barva, vonj, okus, svežina)
  • V skladu s HACCP
  • Enostavno čiščenje – nerjaveče jeklo; vsi elementi se enostavno odstranijo in očistijo – elektronika pa je ločena in na varnem
  • Dno v obliki diamanta za lažje odtekanje -  možno tudi podložiti pladenj za morebitno kapljanje
  • Sterilox – odstranljiva sterilizacijska naprava
  • Različne velikosti in modeli (ohlajevanje, zamrzovanje ali oboje) za različne uporabnike (gastro, catering, pekarne, slaščičarne)

.
Tehnični podatki (najmanjši model za catering 023)

  • Za 3 pladnje
  • Razmik med pladnji: 80 mm
  • Dimenzije (d x š x v): 560 x 595 x 520 mm
  • Funkcije: chill + freez
  • Temperatura jedra: +90 +3 in +90 -18°C
  • Priključna moč: AC 230 50 Hz
  • Polna moč: 960 V
  • Output per cycle: 8 5 kg (?)

.
Tehnični podatki (najmanjši model za pekarne 051)

  • Za 5 pladnjev (600 x 400 mm)
  • Razmik med pladnji: 65 mm
  • Dimenzije (d x š x v): 790 x 700 x 850 mm
  • Funkcije: chill + freez
  • Temperatura jedra: +90 +3 in +90 -18°C
  • Priključna moč: AC 230 50 Hz
  • Polna moč: 1200 V
  • Output: 10 kg/h

proces1


4-je načini:

SOFT BLAST CHILLING: od +90 do +3°C v max 90 minutah

Temperatura zraka v komori je stalno 0°C

Idealno za hitro ohlajanje kuhanih jedi kot npr.: kreme, listnata zelenjava, zrezki ipd., ki lahko ostanejo prezervirani pri +3°C optimalno 5-7 dni.
.

HARD BLAST CHILLING: od +90 do +3°C v max 90 minutah

Temperatura se prilagaja postopku.

Idealno za ohlajanje večje, debelejše hrane ali pri polni obremenitvi komore.
.

SOFT SHOCK FREEZING od +90 do -18°C v manj kot 240 minutah

Temperatura se zniža v dveh fazah. V 1. fazi se produkt blast chilla do +3°C, v 2. fazi pa se zamrzne na -18°C.

Idealno za zamrzovanje surove in pol-pripravljene hrane, kot npr.: meso, sveže ribe, sveže testenine, biskvit ipd., ki je potem ohranjena več mesecev (pri -18°C), hkrati pa ohrani vse lastnosti (videz, vonj, okus).
.

HARD SHOCK FREEZING od +90 do -18°C v max 240 minutah

Temperatura zraka v komori je konstantna pri -40°C.

Idealna za velike količine hrane, ko gre za produkte večje velikosti/debeline ali ko produkt potrebujemo hitro (pripravljene jedi).

chilll