Ursic logo NOVI OBREZAN

tel: +386 (0)4 29 273 20
gsm: +386 (0)31 309 597
e-pošta: ursic@ursic.si

 

SERVIS
gsm: +386 (0)41 774 827
ob delavnikih od 7.00 do 20.00
ter ob sobotah od 8.00 do 12.00

 

Proizvodnja valjanega testa za dansko pecivo, vlečeno, kvašeno testo in testo za rogljičke pa tudi za mehko testo.

Lastnosti

  • Stroškovno ugodna obdelava najrazličnejših vrst testa – raznolikost proizvodnje
  • Neprekinjeno, visoko kakovostno dough sheeting (razvajanje testa), primerno za manjše prostore in ožje denarnice
  • Znaten padec obratovalnih stroškov
  • Enostavno vzdrževanje in nizki stroški vzdrževanja t.j. oblikovan za neprekinjeno delovanje in visoko dobičkonosnost
  • Kratki časi zamenjave, hitra menjava produktov
  • Enostavno čiščenje – preprost dostop do vseh delov naprave
  • Robustna konstrukcija iz nerjavečega jekla – vzdržljiva in čista
  • Manjša poraba časa za čiščenje – prevlečene površine, učinkovito strgalo in splošna higieni prijazna zasnova
  • Križni valj uporablja patentiran toothed-belt drive (ne potrebuje lubrikacije)
  • Posamične in kombinirane nadzorne sekcije
  • Inovativni nadzor: visoko zmogljivi nadzorni sistem proizvajalca ene od vodilnih svetovnih znamk
  • Omarica za centralni nadzorni sistem se nahaja izven območja proizvodnje
  • Preprost za uporabo, barvni zaslon na dotik 
  • USB-vmesnik za zaščito podatkov in varnostne kopije

Tehnični podatki Laminator 300

  • Širina mize: 700 mm
  • Širina testa: max 600 mm, neskončno spremenljivo
  • Razpon hitrosti linije: od 0,6 m/min do 6 m/min na izhodu Sekcije III
  • Razpon teže testa: od 200 do 1000 kg testa/h (vključno z ostanki testa), priprava bloka testa do 1500 kg
  • Število plasti maščobe (fat layers): od 16 do 144 plasti maščobe, odvisno od končne debeline testa, vrste maščobe in želene kvalitete končnih produktov
  • Funkcionalne komponente:  

-          Sekcija 1: valjar za čvrsto testo, črpalka za maščobo, satelitska glava, enota za pregibanje

-          Sekcija 2: satelitska glava, enota za pregibanje

-          Sekcija 3: satelitska glava, križni valjar, kalibrirna glava, miza za prenos

 


BODITE ORIGINALNI

Uporabo predtesta lahko primerjamo s podaljšanim zorenjem, kot ga ima veliko število žlahtnih jedi in pijač, npr. sir, šunka, vino, viski, pivo,…

PREBERI VEČ >

PROFESIONALNI PEKARSKI PLADNJI

Pladnji so pomemben del opreme v vsaki pekarski in slaščičarski delavnici, prodajalni kruha in še posebej v vsaki industrijski pekarni...

PREBERI VEČ >

ČISTOČA JE POMEMBNA

ODLIČNA HIGIENA v celotnem procesu proizvodnje živil. 

Neustrezna higiena ne ogroža samo zdravja zaposlenih v proizvodnji in kupcev

PREBERI VEČ >