Ursic logo NOVI OBREZAN

tel: +386 (0)4 29 273 20
gsm: +386 (0)31 309 597
e-pošta: ursic@ursic.si

 

SERVIS
gsm: +386 (0)41 774 827
ob delavnikih od 7.00 do 20.00
ter ob sobotah od 8.00 do 12.00

 

Instore Bread Line (IBL)120 je linija za proizvodnjo kruha, ki jo je enostavno prilagoditi vašemu prostoru. Izdelana je posebej za pripravo kruha brez vzhajanja. Poleg tega lahko celoten proces – od začetka do konca – enostavno in varno upravlja ena oseba. Instore Bread Line 120 lahko postavite na tri različne načine, odvisno od vaših potreb in razpoložljivega prostora.

16 isb120

Lastnost:

  • Celotno proizvodnjo lahko upravlja ena oseba

  • Prilagodljiva vašemu prostoru – možnost 3 različnih postavitev

  • Kapaciteta: 500 – 1200 kos/h

  • Območje teže testa: 50 – 1000 g

  • Delovna širina: do 650 g

  • moč: 2,4 kW

16 isb120 shema

Sestavljena je iz:

1__SD-180 XS – avtomatski delilnik testa

3 sd180

Glimek avtomatski delilnik testa SD180 je tih in primeren za večino vrst testa. Zaradi velikega in prilagodljivega razpona teže testa, je primeren tako za majhne pekarne kot večje industrijske pekarne. S kapaciteto od 750 do 1800 kosov testa na uro in velikostjo lijaka 90 L ali 225 L, je zelo uporaben za obdelavo testa za pripravo kruha in peciva.

SD180 ima najvišjo raven varnosti v svojem razredu, s funkcijo varnostnega robu na liju – ob dotiku robu, se naprava zaustavi. Je enostavna za čiščenje in s premišljeno ergonomično zasnovo tudi uporabniku prijazna.

Lastnosti:

  • Nežen do testa
  • Visoka natančnost teže. Dve komori za deljenje testa. Lijak sega vse do nožev
  • Brez ostankov testa v lijaku
  • Širok razpon teže testa: izvedbe od 50 g do 2300 g
  • Fleksibilen, glede na tip testa
  • Kapaciteta: 750 – 1800 kosov/h (standardno). Manjše kapacitete po povpraševanju
  • 90-litrski lijak iz nerjavečega jekla (~ 63 kg testa)
  • 225-litrski lijak iz nerjavečega jekla (~ 150 kg testa) - opcijsko
  • Variabilna hitrost s frekvenčnim pretvornikom
  • Nož za testo iz nerjavečega jekla
  • Enostavno čiščenje – vse površine so iz nerjavečega jekla in so odstranljive
  • Obloga proti prijemanju testa v lijaku (opcijsko)
  • Izjemno tiha naprava – 72 dB(A)
  • Varnost: avto-stop funkcija– ob dotiku robu, se naprava zaustavi

 

2__BR-2000 – naprava za vzdolžno okroglo oblikovanje testa, s trakovi

6 br200

Glimek BR2000 je zasnovan za enakomerno obdelavo kosov testa, z napeto strukturo. Nagnjeni stroj za okroglo oblikovanje ima enostavno nastavljiv oblikovalni kanal za kose testa od 50 do 1000 g. Hitrost transporterja lahko prilagodite tudi med delovanjem. Oblikovalni kanal je enostavno zložiti, ko ni v uporabi, za lažje čiščenje stroja.
Stran delovanja: desno ali levo.

Lastnosti:

  • Kapaciteta: do 1200 kos/h
  • Razpon teže testa 50-1000 g
  • Hitrost transporterja lahko prilagodite tudi med delovanjem
  • Zgornji del je mogoče enostavno zložiti in uporabiti samo  transporter

 

3__MO-300 S – stroj za vzdolžno oblikovanje testa

13 mo300

Glimek MO300 je prilagodljiv oblikovalnik testa, primeren za večino pekarn. Ohranja kakovost testa in povečuje produktivnost. MO300 zagotavlja konsistentno velikost in obliko pekovskih izdelkov in s tem učinkovitejšo proizvodnjo. Uporablja se za oblikovanje štruc, baget, žemljic in okroglih kruhov / pice, ipd. Opremljen je s sredinsko nastavljivim vhodom, ki popravlja lego kosov testa na traku.

MO300 je enostaven za uporabo in čiščenje. Bodite bolj produktivni in vzdržujte visoko kakovost svojih izdelkov z napravo za oblikovanje testa MO300.

Lastnosti:

  • Kapaciteta: do 3000 kos/h
  • Območje teže testa: 30 – 1800 g (odvisno od lastnosti testa)
  • Delovna širina: do 650 mm
  • Zložljiva deska za vzdolžno oblikovanje, 650 x 1100 mm, se lahko zaklene v pokončnem položaju, za enostavno čiščenje
  • Sredinsko nastavljiv vhod, omogoča pravilno pozicioniranje kosov testa za obdelavo
  • Deska za vzdolžno oblikovanje, z dvema V-profiloma, za nežno in učinkovito oblikovanje testa
  • Dva para nastavljivih potisnih valjev s strgali, za enostavno čiščenje (en par širine 250 mm in drugi 400 mm)
  • Opcijsko: paralelna vodila iz nerjavečega jekla za bolj učinkovito pozicioniranje; motorizirana deska za vzdolžno oblikovanje
  • Možnost izbire ročaja na levi ali desni strani

 


BODITE ORIGINALNI

Uporabo predtesta lahko primerjamo s podaljšanim zorenjem, kot ga ima veliko število žlahtnih jedi in pijač, npr. sir, šunka, vino, viski, pivo,…

PREBERI VEČ >

PROFESIONALNI PEKARSKI PLADNJI

Pladnji so pomemben del opreme v vsaki pekarski in slaščičarski delavnici, prodajalni kruha in še posebej v vsaki industrijski pekarni...

PREBERI VEČ >

ČISTOČA JE POMEMBNA

OPTIMALNA HIGIENA, od samega začetka do konca proizvodnje

Optimalna higiena je osnovni pogoj v vseh tehnoloških, pekovskih procesih. Smernice in predpisi so v zadnjih letih postali zelo strogi.

PREBERI VEČ >