Ursic logo NOVI OBREZAN

tel: +386 (0)4 29 273 20
gsm: +386 (0)31 309 597
e-pošta: ursic@ursic.si

 

DELOVNI ČAS: 
pon-pet 8:00-16:00
SERVIS gsm:
+386 (0) 41 774 827

 

Linija za avtomatsko pripravo traku testa, ki meri kompaktnih 7m, v standardni različici, vam omogoča izdelavo najrazličnejših izdelkov.

Naj bodo izdelki iz listnatega testa, dansko pecivo, rogljički, kvašeni izdelki iz ržene ali pšenične moke, linija zagotavlja neprekinjeno, visoko kakovostno proizvodnjo po celotni dolžini traku testa.

Multilinecontrol

 

MULTILINE II je opremljena s satelitsko glavo, prečnim valjem in kalibrirno glavo. Posledica tega je posebno nežna obdelava testa v procesu laminiranja – kar je predpogoj za gladko površino, enakomerno težo in ohranjanje strukture por.

Kapaciteta sistema je od 100 do 800 kilogramov na uro (vključno z ostankom testa). MULTILINE je v skladu s predpisi HACCP za pekarne in v skladu s higienskimi standardi. Visoko zmogljiv elektronski nadzorni sistem, najsodobnejši zaslon na dotik in nastavitev 100 programov laminiranja, zagotavljajo posebno enostavno upravljanje.

MULTICUT linija, omogoča oblikovanje široke palete različnih izdelkov, saj  združuje linijo za proizvodnjo francoskih rogljičkov in sodobno linijo za oblikovanje finega peciva. MULTICUT omogoča oblikovanje izdelkov iz listnatega testa, listnatega kvašenega   ali kvašenega testa, francoskih rogljičkov ali pšeničnega in rženega kvašenega pekovskega peciva, na enem stroju.

Linija za avtomatsko pripravo traku testa MULTILINE II,  je idealna enota za sodelovanje z linijo za oblikovanje izdelkov MULTICUT, ki iz kakovostnega traku testa oblikuje pekovske izdelke najvišje kakovosti. To omogoča peku, da naredi praktično vse kar hoče. Hišne specialitete, sezonske pekovske izdelke ali peciva za posebne dogodke, domače in mednarodne specialitete, …

Tukaj je nekaj možnosti, ki jih ponuja linija: 

  • Uniformiran nadzorni sistem
  • Enostavno upravljanje, zahvaljujoč elektronskemu nadzornemu sistemu in sodobnemu zaslonu na dotik
  • Ponuja možnost shranjevanja 100, s pekovskimi izdelki povezanih, programov
  • Obveščanje o napakah preko signalne lučke in, ravno tako kot obvestila o vzdrževanju, tudi na zaslonu

m line m cut

Multiline in Multicut


Bodite originalni s pomočjo tehnologije predtesta

Kruh je bil v naših  krajih vselej dobrina, ki je predstavljala blagostanje.

PREBERI VEČ >

PROFESIONALNI PEKARSKI PLADNJI

Pladnji so pomemben del opreme v vsaki pekarski in slaščičarski delavnici, prodajalni kruha in še posebej v vsaki industrijski pekarni...

PREBERI VEČ >

ČISTOČA JE POMEMBNA

ODLIČNA HIGIENA v celotnem procesu proizvodnje živil. 

Neustrezna higiena ne ogroža samo zdravja zaposlenih v proizvodnji in kupcev

PREBERI VEČ >