Logo

tel: +386 (0)4 29 273 20
gsm: +386 (0)31 309 597
e-pošta: ursic@ursic.si

 

SERVIS
gsm: +386 (0)41 774 827
gsm: +386 (0)41 649 015
ob delavnikih od 7.00 do 20.00
ter ob sobotah od 8.00 do 12.00

Visoko zmogljiva linija za oblikovanje zavitih izdelkov.

Kompaktna, vendar visoko zmogljiva, prilagodljiva in preprosta za vzdrževanje. Linija Impressa Croissant se uporablja, ne le za proizvodnjo francoskih rogljičkov, ampak tudi celo vrsto zavitih pekovskih izdelkov. Je popolnoma avtomatizirana in zagotavlja visoko kvaliteto in kvantiteto izdelkov.

Novost je v novem patentiranem sistemu CCT (»Croissant Cutting and Turning«), ki je nadgradnja do sedaj že dobro znanega sistema CTR in CSTR, ki omogoča hkratno izsekovanje in obračanje trikotnikov.

Trak testa se vzdolžno reže in razširi pred samim izsekovanjem in obračanjem, na ta način dosežemo še večjo kapaciteto in še višjo kakovost izdelkov.

4imp crois cutting turning CCT sistem

.
Za oblikovanje francoskih rogljičkov in ostalih zavitih izdelkov so potrebni tudi naslednji tehnološki procesi, ki so implementirani v FRITSCH sisteme in zagotavljajo visoko  zanesljivost in natančnost.

  • Laminiranje – za velike kapacitete, je na voljo Laminator 300 ali 3000, za avtomatsko pripravo blokov testa. Možna je priprava blokov testa s 3-144 plastmi.
  • Doziranje nadeva – možna je integracija različnih naprav za doziranje nadeva, na različnih mestih linije, glede na vrsto polnila
  • Zavijanje – CSV vakuumski zavijalec zagotavlja izjemno natančno zavijanje. Vakum s spodnje strani fiksira kos testa na transporterju, kar zagotavlja natančno pozicioniranje, doziranje nadeva in zavijanje izdelka.
  • Upogibanje – na voljo so popolnoma avtomatski sistemi za različna upogibanja zavitih izdelkov (npr. Bamberger, Španski croissant,…)

imp crois csvCSV vakuumski zavijalec

 

imp crois upogibanje min Robotsko upogibanje

 

Linija Impressa Croissant je izdelana v Nemčiji. To zagotavlja varen, vzdržljiv in zanesljiv sistem in proces dela.

imp crois izdelki

Izdelki