Logo

tel: +386 (0)4 29 273 20
gsm: +386 (0)31 309 597
e-pošta: ursic@ursic.si

 

SERVIS
gsm: +386 (0)41 774 827
gsm: +386 (0)41 649 015
ob delavnikih od 7.00 do 20.00
ter ob sobotah od 8.00 do 12.00

Posebna linija za oblikovanje kruha in rustikalnih krušnih izdelkov...

Namenjena je oblikovanju različnih vrst pekovskega peciva, kot je: ciabatta, francoske štruce, focaccia, več zrnati kruh, štručke, žemljice, ter mnogih drugih izdelkov.Izdelana je posebno za obdelavo pred fermentiranega mehkega testa, z visoko vsebnostjo vode, ki zagotavlja več okusa in večjo svežino pečenih izdelkov.

Rešitev se nahaja v Fritsch 'SoftProcessing' tehnologiji, katere srce je satelitska glava z valji, ki so še posebno nežni do mehkega testa.

.
Linija je modularna in tako zelo prilagodljiva, za različne potrebe uporabnikov. Za večjo raznolikost je Fritsch prenovil enoto za oblikovanje  okroglih izdelkov (BRWI) s patentiranim sistem za okroglo oblikovanje, prilagojenim za oblikovanje mehkega, pred fermentiranega testa. To je mogoče zaradi  posebnega transporterja z utori. Ta način omogoča tudi okroglo oblikovanje izdelkov z večjo vsebnostjo olja oz maščob (»Rosete«).

imp bread brwiBRWI - za okroglo oblikovanje izdelkov iz mehkega, pred-fermentiranega testa

.
Način in čas okroglega oblikovanja sta nastavljiva za vsak izdelek posebej, kar omogoča enakomernost izdelkov.

Da bi zagotovili varno proizvodnjo in vedno odlično kakovost izdelkov, je linija izdelana iz visoko kakovostnih materialov (nerjaveče jeklo). Uporaba energijsko varčnih in za vzdrževanje enostavnih motorjev, ter 'servo' tehnologija, zagotavljajo učinkovit nadzor in  fleksibilnost.

Kot pri vseh ostalih Fritsch sistemih, tudi tukaj velja odprt koncept, ki omogoča enostavno in hitro čiščenje vseh delov linije.

imp bread izdelki

Izdelki