Logo

tel: +386 (0)4 29 273 20
gsm: +386 (0)31 309 597
e-pošta: ursic@ursic.si

 

SERVIS
gsm: +386 (0)41 774 827
gsm: +386 (0)41 649 015
ob delavnikih od 7.00 do 20.00
ter ob sobotah od 8.00 do 12.00

Stroj za valjanje vseh vrst testa in pripravo blokov testa do 20 kg, z računalniško regulacijo in upravljanjem preko zaslona na dotik. Njegova posebnost je priprava tankega testa do debeline 0,3 mm.

roll 700

 

.......................................................................................................................................................................................................................................
NOVOSTI (2015)

Stroj je bil temeljito predelan, s poudarkom na novem operacijskem konceptu. Ima nov, večji 10-inčni zaslon na dotik, z visoko resolucijo in dobro organizacijo ikon, za lažje in bolj intuitivno upravljanje. Prenovljeno računalniško upravljanje nudi 18 različnih programov valjanja s spominom za shranjevanje 100 različnih programov. Vse programske prilagoditve lahko shranimo na USB ključ.

rollfix700 upr Nov koncept upravljanja

Zahvaljujoč inovativnemu sistemu prilagoditve valjev, se opazno zmanjša čas procesa valjanja, obenem pa energijsko varčen motor močno zmanjša porabo energije.

Tudi nov model, seveda, zagotavlja varnost in najvišjo raven higiene.

.......................................................................................................................................................................................................................................

Lastnosti

 • Računalniško vodena naprava – priročno, enostavno in natančno upravljanje upravljanjem preko ekrana na dotik
 • Stabilna – robustna konstrukcija iz nerjavečega jekla s koleščki na zaklep
 • Za valjanje vseh vrst testa in pripravo blokov testa do 20kg
 • Širina traku: 650 mm
 • Možnost shranjevanja 100 programov valjanja za različne vrste testa, 18 korakov stanjševanja testa in 8 prosto nastavljivih zveznih krivulj valjanja
 • USB vhodna enota
 • Avtomatski posipalec moke je del standardne opreme
 • Možnost proizvodnje tankega testa
 • Nadstandardna higiene; preprosto čiščenje
 • Zagotovljena varnost

Tehnični podatki

 • Priprava bloka testa do 20 kg
 • Hitrost valjanja: 56 m/min
 • Delovna širina: 650 mm
 • Odprtina med valji: 0,3 – 50 mm
 • Dolžina mize 1,625 m

Opis

Obstaja preprost razlog, zakaj običajno rečemo stroju za valjanje testa ROLLFIX 700 tudi 'maratonska naprava'. Zasnovan je tako da zdrži tudi maratonske, večizmenske delovne čase in nenehno uporabo v industrijskih pekarnah. Primeren je za bloke testa do 20kg. Da bi ohranili tako zmogljivost na dolgi rok, je stroj opremljen z odporno in robustno tehnologijo, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

Stroji so opremljeni z zobatimi jermeni, zato deluje zelo tiho.

Konstrukcija je iz nerjavečega jekla – izognili so se aluminijastemu ohišju in uporabi sintetičnih materialov, da bi izboljšali stabilnosti in trajnost stroja pa tudi higieno.

Ko pritisnete »anti-jam« gumb (gumb proti zastoju), se hitrost delovanja zmanjša, hkrati pa si stroj 'zapomni' vsa posredovanja in jih samodejno integrira v zaporedje programa v prihodnosti. Stroj deluje enako tudi med procesom avtomatskega posipanja moke. Če ob prvi uporabi delate v t.i. 'Learning Mode'-u, lahko preprosto določite kdaj se posipanje moke aktivira. Tudi ta informacija se samodejno integrira v program pri nadaljnji uporabi.

Torej, če potrebujete visoko zmogljivo, robustno napravo ter priročno, enostavno uporabo, potem je stroj za valjanje testa ROLLFIX 700 popoln za vas.


Utrinki s sejma IBA 2018

Od 15. - 20.9. je v Munchenu potekal mednarodni pekarski sejem IBA,

PREBERI VEČ >

Mednarodni pekarski sejem IBA

Spoštovani!

Vabimo Vas, da nas obiščete na mednarodnem pekarskem sejmu IBA 2018, ki bo potekal v Münchnu, od 15.09. do 20.09.2018

PREBERI VEČ >

Novice iz sejma Südback 2017

Sodelavci URŠIČ d.o.o., smo se udeležili pekarskega sejma Südback, ki je potekal med 23. in 26. septembrom 2017, v Stuttgartu, v Nemčiji.

PREBERI VEČ >