Ursic logo NOVI OBREZAN

tel: +386 (0)4 29 273 20
gsm: +386 (0)31 309 597
e-pošta: ursic@ursic.si

 

DELOVNI ČAS: 
pon-pet 8:00-16:00
SERVIS gsm:
+386 (0) 41 774 827

 

Kapaciteta:  za 12 kg testa/šaržo. 

Za zames različnih vrst testa za kruh, pizzo, pekovsko pecivo in slaščice.

Primeren za laboratorije, pizzerije, restavracije, hotelske kuhinje, bread & breakfast penzione, turistične kmetije, catering obrate, skratka za vse dejavnosti, v katerih dnevno pripravljate svež kruh in pecivo za svoje goste.

Precizna izdelava mešalne spirale in kotla, v povezavi z ustrezno dimenzioniranim pogonom, omogočajo optimalnen razvoj testa, odlično vpijanje vode, brez pregrevanja in nepotrebih mehanskih obremenitev testa.

Standardno je namizni spiralni mešalec opremljen z uporabniku prijazno regulacijo DIOSNA i-TIMER, za nastavitev časov mešanja ter avtomastki preklop iz prve hitrosti mešanja v drugo.

Slika: Upravljanje namiznega spiralnega mešalca DIOSNA i-Timer

 

Na voljo tudi elektronsko upravljanje namiznega spiralnega mešalca , DIOSNA DATA MEMORY CS03, kot na naslednji fotografiji:

 diosna lab nova

CS03 upravljanje nudi možnost programiranja in shranjevanja do 99 receptur mešanja. Vsako recepturo je možno programirati v 5 korakih, v katerih neodvisno nastavljamo čase in hitrosti mešanja ali vključimo zunanjo napravo, npr. dozator vode. Če je mešalec opremljen s senzorjem za merjenje temperature testa in/ali sistemom za nadzor energije mešanja, lahko mešanje upravljamo tudi na osnovi dosežene temperature testa ali vnešene energije.  

Tehnični podatki za FP12:

- Kapaciteta testa: do 12 kg.
- Kapaciteta moke: do 8 kg.
- Volumen kotla: 22 L.
- Motor: 0,44/0,9 kW, varovalke 4A.
- Dimenzije stroja (šxdšv) : 402x883x735 mm.
- Teža stroja: 125 kg.

Za bolj zahtevne uporabnike, kot so napr. kontrolni in razvojni laboratoriji v pekarski in konditorski industriji ter izobraževalnih in raziskovalnih ustanovah, ki se ukvarjajo s kontrolo in primerjavo vhodnih surovin, analizo pecilnih sposobnosti, preverjanjem in uvajanjem novih receptur, razvojem novih tehnologij,... so na voljo kompleksne, LABORATORIJSKE izvedbe mešalcev tipa SP12.

Laboratorijski mešalci DIOSNA, modeli SPA 12-1 do SPA-12-6, so standardno opremljeni z zmogljivo PLC regulacijo ter programsko opremo za spremljanje, beleženje in vrednotenje parametrov glede na različne procese mešanja. Mešanje lahko upravljamo preko časa, temperature ali vnešene energije, vrednosti pa so prikazane tudi v obiki grafa.

Laboratorijska postavitev obsega najmanj 1 mešalec, do največ 6 mešalcev, klonov, ki so povezani v skupen računalniški sistem. 

Takšna postavitev je zelo primerna  za analiziranje vzporednih vzorcev istočasno, pri čemer lahko v celoti izključimo napake zaradi različnih pogojev mešanja,... 

 Na sliki: Namizni spiralni mešalec, laboratorijska izvedba,  primer postavitve treh mešalcev.

DIOSNA LAB


Bodite originalni s pomočjo tehnologije predtesta

Kruh je bil v naših  krajih vselej dobrina, ki je predstavljala blagostanje.

PREBERI VEČ >

PROFESIONALNI PEKARSKI PLADNJI

Pladnji so pomemben del opreme v vsaki pekarski in slaščičarski delavnici, prodajalni kruha in še posebej v vsaki industrijski pekarni...

PREBERI VEČ >

ČISTOČA JE POMEMBNA

ODLIČNA HIGIENA v celotnem procesu proizvodnje živil. 

Neustrezna higiena ne ogroža samo zdravja zaposlenih v proizvodnji in kupcev

PREBERI VEČ >