Ursic logo NOVI OBREZAN

tel: +386 (0)4 29 273 20
gsm: +386 (0)31 309 597
e-pošta: ursic@ursic.si

 

SERVIS
gsm: +386 (0)41 774 827
ob delavnikih od 7.00 do 20.00
ter ob sobotah od 8.00 do 12.00

 

Stroj za deljenje in okroglo oblikovanje testa.

fort pol automat

izdelki fortuna

Fortunin AUTOMATE je neuničljiv klasičen stroj za vsako pekarno. Zaradi svoje robustne zasnove, odličnega razdeljevalnika in oblikovalca testa, ima naprava posebej dolgo življenjsko dobo.

Zahteva pa le malo vzdrževanja in je enostavna za uporabo. Ker ima kompaktno zasnovo, se prilega tudi v najmanjši pekarni. Natančno deli in oblikuje celo fermentirano testo, tako da so si vsi kosi enaki, tako po obliki kot tudi po masi ter izdelani kot da bi jih oblikoval sam mojster.

Lastnosti

  • Stabilna in robustna konstrukcija zagotavlja mirno in tiho delovanje stroja.
  • Vsi pomembni vitalni deli stroja so predimezionirani, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo stroja
  • Deljenje je zelo natančno, razdeljeni kosi so popolnoma enaki po obliki in masi
  • Nastavitev pritiska in časa delovanja na testo je zelo precizna, zato je za vsako vrsto testa možna optimalna nastavitev stroja
  • Čiščenje je enostavno, ker se glava stroja popolnoma dvigne. Na ta način je možen dostop do vseh delov stroja, ki pridejo v stik s testom
  • Območje deljenja: 40 – 110 g,  30 kosov
  • Polnitev v šaržo: 1200 – 3300 g
  • Vključeni 3 pladnji

Tehnični podatki

  • Višina: 1510 mm
  • Širina: 720 mm
  • Dolžina: 800 mm
  • Teža neto: 555 kg

 


BODITE ORIGINALNI

Uporabo predtesta lahko primerjamo s podaljšanim zorenjem, kot ga ima veliko število žlahtnih jedi in pijač, npr. sir, šunka, vino, viski, pivo,…

PREBERI VEČ >

PROFESIONALNI PEKARSKI PLADNJI

Pladnji so pomemben del opreme v vsaki pekarski in slaščičarski delavnici, prodajalni kruha in še posebej v vsaki industrijski pekarni...

PREBERI VEČ >

ČISTOČA JE POMEMBNA

OPTIMALNA HIGIENA, od samega začetka do konca proizvodnje

Optimalna higiena je osnovni pogoj v vseh tehnoloških, pekovskih procesih. Smernice in predpisi so v zadnjih letih postali zelo strogi.

PREBERI VEČ >