Ursic logo NOVI OBREZAN

tel: +386 (0)4 29 273 20
gsm: +386 (0)31 309 597
e-pošta: ursic@ursic.si

 

SERVIS
gsm: +386 (0)41 774 827
ob delavnikih od 7.00 do 20.00
ter ob sobotah od 8.00 do 12.00

 

Oblikovanje finega peciva

Rezalne mize FT ponujajo možnost proizvajanja široke palete pekovskih izdelkov (žepki, rogljički ipd.) na racionalen in poceni način v najkrajšem možnem času in hkrati zmanjšujejo količino ostankov. 

Preberi več

Linija za oblikovanje nepolnjenih in polnjenih francoskih rogljičkov ter ostalih zavitih izdelkov, kot so kifeljčki, slaniki, »Kornspitz«, mini baget,… 

Preberi več

Omogoča popolnoma avtomatsko kot tudi polavtomatsko proizvodnjo najrazličnejših pekovskih izdelkov...

Preberi več

Linija EASYLINE je smiselna dopolnitev stroja za valjanje testa v manjših in srednje velikih pekarnah.

Preberi več

Popolnoma avtomatizirana proizvodnja najširše palete pekovskih izdelkov iz vseh vrst testa – štručke, rogljički, kifeljčki, chiabatte, žepki, zavitki, muffini, tortice, kite, polžki, slane palčke, in še in še.

Preberi več

Proizvodnja valjanega testa za dansko pecivo, vlečeno, kvašeno testo in testo za rogljičke pa tudi za mehko testo.

Preberi več

Linija za avtomatsko pripravo traku testa, ki meri kompaktnih 7m, v standardni različici, vam omogoča izdelavo najrazličnejših izdelkov.

Preberi več

BODITE ORIGINALNI

Uporabo predtesta lahko primerjamo s podaljšanim zorenjem, kot ga ima veliko število žlahtnih jedi in pijač, npr. sir, šunka, vino, viski, pivo,…

PREBERI VEČ >

PROFESIONALNI PEKARSKI PLADNJI

Pladnji so pomemben del opreme v vsaki pekarski in slaščičarski delavnici, prodajalni kruha in še posebej v vsaki industrijski pekarni...

PREBERI VEČ >

ČISTOČA JE POMEMBNA

OPTIMALNA HIGIENA, od samega začetka do konca proizvodnje

Optimalna higiena je osnovni pogoj v vseh tehnoloških, pekovskih procesih. Smernice in predpisi so v zadnjih letih postali zelo strogi.

PREBERI VEČ >