Ursic logo NOVI OBREZAN

tel: +386 (0)4 29 273 20
gsm: +386 (0)31 309 597
e-pošta: ursic@ursic.si

 

SERVIS
gsm: +386 (0)41 774 827
ob delavnikih od 7.00 do 20.00
ter ob sobotah od 8.00 do 12.00

 

kuh vsi

 

1__Electrolux Professional Thermaline - stacionarne in prekucne ponve

Za kuhanje in peko, za pripravo mesa, rib, zelenjave, obare, golaža….

Enakomerna razporeditev toplote in krajši čas kuhanja.

Temperaturno področje: 25 – 250°C

Primerna za pladnje GN

Modeli:

  • na elektriko ali plin
  • stacionarni ali prekucni modeli
  • za kuhanje pod pritiskom

Brais pan1

Lastnosti:

  • Površina za kuhanje 2 v 1; prostor je razdeljen v dve temperaturni coni  električni modeli). Istočasno lahko pečemo in dušimo, tako da na zgornji strani namestimo GN pladnje, v spodnjem delu pa pečemo.
  • Možnost kuhanja pod pritiskom (hermetično zaprto kuhanje v nasičeni pari, pod pritiskom 0,45 bar), za 70 % krajši čas kuhanja v primerjavi s klasičnim načinom, večja hranilna vrednost kuhane hrane (vsebnost mineralov, vitaminov), do 80 % prihranek pri porabi energije v primerjavi s klasičnim načinom kuhanja.
  • Pritisk pare se po zaključku kuhanja se avtomatsko zniža, s kondenzacijo pare. Manjša nevarnost opeklin.
  • Prekucni modeli: kotel  lahko prekucnemo za več kot 90°, da ga lahko popolnoma izpraznimo in očistimo.
  • Elektronska regulacija motorja za nagibanje, da preprečimo polivanje vsebine.
  • Power Block sistem ogrevanja in nadzora temperature za enakomerno kuhanje.  
  • Enostavno čiščenje: prekucni kotel, zaobljeni koti in gladke površine.
  • Upravljanje: zaslon na dotik – z možnostjo shranjevanja do 1000 programov koračnega kuhanja (do 15 korakov v programu)
  • Konstrukcija: 3mm AISI 316, 15 mm plavljeno jeklo, 18 mm debelo dno.
  • Dvojna izolacija sten, večje zadrževanje toplote v notranjosti naprave, prihranek energije ter bolj prijetno delovno okolje.
  • Varnostni termostat onemogoča pregrevanje.

 

Brais pan izd

 

1.1  Stacionarni modeli

Kapaciteta

80 L

110 L

125 L

170 L

Temperatura min/max

25 – 250°C

25 – 250°C

25 – 250°C

25 – 250°C

Površina za kuho

680 x 550 mm

1080 x 550 mm

680 x 550 mm

1080 x 550 mm

Not. višina posode

300 mm

300 mm

300 mm

300 mm

El. moč

15,5 kW

15,5 kW

20,6 kW

20,6 kW

 

1.2  Modeli z nagibanjem posode

Kapaciteta

60 L

80 L *

90 L

100 L

170 L

Temperatura min/max

25 – 250°C

25 – 250°C

25 – 250°C

25 – 250°C

25 – 250°C

Površina za kuho

620 x 490 mm

800 x 600 mm

620 x 490 mm

990 x 490 mm

990 x 490 mm

Površina za kuho  (model na pritisk)

680 x 558 mm

-

680 x 558 mm

1050 x 558 mm

1050 x 558 mm

Not. višina posode

158 mm

200 mm

237 mm

169 mm

287 mm

Not. višina posode** (model na pritisk)

196 mm

-

274 mm

209 mm

326 mm

El. moč

25,5 kW

20,6 kW

15,5 kW

20,6 kW

20,6 kW

Plinska moč
16 kW - 20 kW 26 kW 29 kW
Plinska moč (model na pritisk) - - 18 kW - 29 kW

*ni na voljo pri modelih za kuhanje pod pritiskom

**do izliva hrane

..............................................................................................................................................................................................................................................................

__

2__Electrolux Professional Thermaline kotli za kuhanje in dušenje

Temperatura kuhanja: 25° in 110°C

Modeli:

  • stacionarni ali nagibni modeli
  • na elektriko ali plin
  • okrogli ali štirikotni modeli
  • kuhanje pod pritiskom

boil pan1ž

Lastnosti:

  • Hitro indirektno segrevanje; posoda z dvojno steno (toplotni plašč), z vodo in paro pod pritiskom 1,5 bar. Varnostni termostat ščiti pred nizkim nivojem vode v dvojnem plašču.
  • Zaprt sistem, ki ne potrebuje dodatnega priključka na vodo in ne zahteva veliko vzdrževanja.
  • 7 cm hladna cona, z nižjo temperaturo ob zgornjem robu kotla. Manjša nevarnost opeklin.
  • Mogoča 100% napolnitev kotla (z upoštevanjem 7 cm hladne cone).
  • Robustna konstrukcija, kotel narejen iz enega kosa, nerjaveče jeklo: AISI316L (DIN 1.14435), vzdržljiv material, odporen proti kislini in koroziji. 
  • Oblika kotla (štirikoten ali okrogel) omogoča enakomerno razporeditev toplote in mešanje. Temperaturni  senzor je na najnižji točki, zaradi česar lahko v kotlu pripravljamo tudi manjše količine hrane.
  • Nastavek za izpust, z zapiralom.
  • Prekucni modeli: posodo lahko prekucnemo za več kot 90°, da jo lahko popolnoma izpraznimo in očistimo.
  • Elektronska regulacija motorja za nagibanje, za enostavno praznjenje, preprečevanje polivanja ter čiščenje.
  • Opcija: mešalo s 3 funkcijami mešanja: mešanje v eni smeri, mešanje v dveh smereh s 4 sekundno pavzo ali mešanje v dveh smereh s 16 sekundno pavzo.
  • Možnost kuhanja pod pritiskom (hermetično zaprto kuhanje v nasičeni pari, pod pritiskom 0,45 bar, krajši čas kuhanja v primerjavi s klasičnim načinom, večja hranilna vrednost kuhane hrane (vsebnost mineralov, vitaminov).
  • 3-stopenjsko varnostno zapiralo, za preprečevanje odpiranja pokrova, med kuhanjem, ko je sistem pod pritiskom.
  • Varnostni ventil za odvajanje pare, med kuhanjem
  • Avtomatsko znižanje pritiska, s kondenzacijo pare, ob zaključku kuhanja.
  • Upravljanje: zaslon na dotik – z možnostjo shranjevanja do 1000 programov koračnega kuhanja (do 15 korakov v programu).

boil pan izd

 

2.1  Stacionarni modeli – pravokotni

 

Kapaciteta

80 L *

200 L

300 L

400 L

Temperatura min/max

25 – 110°C

25 – 110°C

25 – 110°C

25 – 110°C

Površina za kuho

380 x 550 mm

680 x 550 mm

1080 x 550 mm

1380 x 550 mm

Not. višina posode**

460 mm

568 mm

568 mm

568 mm

El. moč

18,2 kW

30,2 kW

36,2 kW

48,2 kW

El. moč (na paro)

0,3 kW

0,3 kW

0,3 kW

0,3 kW

*ni na voljo pri modelih za kuhanje pod pritiskom

**do odtoka/pipe

 

2.2  Stacionarni modeli – okrogli

Kapaciteta

60 L

100 L

150 L

Temperatura min/max

25 – 110°C

25 – 110°C

25 – 110°C

El. moč

12,2 kW

18,2 kW

24,2 kW

El. moč (na paro, brez mešala)

0,3 kW

0,3 kW

0,3 kW

El. moč (na paro, z mešalom)

0,4 kW

0,6 kW

0,6 kW

 

2.3  Modeli z nagibanjem posode – okrogli

Kapaciteta

60 L

100 L

150 L

200 L

300 L

400 L

500 L

Temperatura min/max

25 – 110°C

25 – 110°C

25 – 110°C

25 – 110°C

25 – 110°C

25 – 110°C

25 – 110°C

El. moč (brez mešala)

12,2 kW

18,2 kW

24,2 kW

30,2 kW

36,2 kW

48,2 kW

48,2 kW

El. moč (z mešalom)

12,5 kW

18,5 kW

24,6 kW

30,6 kW

36,6 kW

48,6 kW

48,6 kW

El. moč (na paro, brez mešala)

0,2 kW

0,2 kW

0,2 kW

0,2 kW

0,2 kW

0,2 kW

0,2 kW

El. moč (na paro, z mešalom)

0,5 kW

0,6 kW

0,6 kW

0,6 kW

0,6 kW

0,6 kW

0,6 kW

.........................................................................................................

UPRAVLJANJE

Vsi modeli so opremljeni z vodoodoprnim ekranom na dotik.

upr

 

Za več informacij smo vam na voljo.


BODITE ORIGINALNI

Uporabo predtesta lahko primerjamo s podaljšanim zorenjem, kot ga ima veliko število žlahtnih jedi in pijač, npr. sir, šunka, vino, viski, pivo,…

PREBERI VEČ >

PROFESIONALNI PEKARSKI PLADNJI

Pladnji so pomemben del opreme v vsaki pekarski in slaščičarski delavnici, prodajalni kruha in še posebej v vsaki industrijski pekarni...

PREBERI VEČ >

ČISTOČA JE POMEMBNA

OPTIMALNA HIGIENA, od samega začetka do konca proizvodnje

Optimalna higiena je osnovni pogoj v vseh tehnoloških, pekovskih procesih. Smernice in predpisi so v zadnjih letih postali zelo strogi.

PREBERI VEČ >