Logo

tel: +386 (0)4 29 273 20
gsm: +386 (0)31 309 597
e-pošta: ursic@ursic.si

 

SERVIS
gsm: +386 (0)41 774 827
gsm: +386 (0)41 649 015
ob delavnikih od 7.00 do 20.00
ter ob sobotah od 8.00 do 12.00

Za ohlajevanje izdelkov prelitih s čokolado.

CCS

Lastnosti

  • Z različnimi širinami traku: 32, 40 ali 60 cm
  • Regulacija temperature hlajenja s pomočjo termostata
  • Kompresor in hladilna tekočina, 50 mm debelina izolacije
  • Notranjost: prevleka iz aluminija
  • Različne hladilne cone vzdolž celotne dolžine tunela
  • Avtomatsko vodenje traku
  • 1m mize za pakiranje
  • Nastavljiva hitrost potovanja traku: 0 – 3,0 m / minuto
  • Čiščenje: posamezne komponente se lahko odstranijo brez uporabe orodja

V notranjosti hladilnega tunela sta 2 uparjalnika in 2 ventilatorja, za dvojno cirkulacijo hladnega zraka. Prepihavanje s hladnim zrakom na obe strani hladilnega tunela s hitrostjo 200 m/minuto. Zrak cirkulira nazaj na uparjalnik. Izgube zraka so minimalne.

Standardni hladilni tuneli so opremljeni z elektronskim termostatom za odčitavanje temperature. Opcijsko ima lahko 2 termostata za odčitavanje dveh temperatur (vhodna in izhodna).

Princip delovanja

Ob vstopu izdelkov na tekoči trak hladilnega tunela pred fazo hlajenja, na voljo je 1m odprte, dekoracijske mize, za ročno ali avtomatsko dekoracijo izdelkov. Na koncu hladilnega tunela je, dodatno, 1m pakirne mize s samostojnim trakom.

Tehnični podatki

Širina traku: 32, 40 ali 60 cm

Dolžina: min 6,6 m, s podaljševanjem sekcij do 2,0 m

Hitrost traku: 0,0 – 3,0 m/min

Izolacija: 50 mm