Logo

tel: +386 (0)4 29 273 20
gsm: +386 (0)31 309 597
e-pošta: ursic@ursic.si

 

SERVIS
gsm: +386 (0)41 774 827
gsm: +386 (0)41 649 015
ob delavnikih od 7.00 do 20.00
ter ob sobotah od 8.00 do 12.00

Naprava za taljenje, temperiranje in shranjevanje čokolade, s kompresorskim hlajenjem.

6t20c

Lastnosti

  • Pol-avtomatski model, ki topi, ohlaja, temperira in shranjuje čokolado za oblivanje, oblikovanje ali pomakanje
  • 1 zalogovnik za čokolado do 20 kg
  • 1 kompresor
  • upravljanje preko nadzorne plošče – ročna nastavitev temperature taljenja, ohlajevanja in temperiranja za vsak proces posebej
  • mešalo opremljeno s strgalom za optimalno mešanje čokolade
  • naprava je na kolesih – lažji transport
  • čiščenje: zunanjost z blagim detergentom in toplo vodo, notranjost pa samo z vročo vodo

Tehnični podatki

  • Dimenzije (š x g x v): 530 x 560 x 1475 mm
  • Prostornina zalogovnika za čokolado: 20 kg
  • Kompresor: 0,25 HP; 990 W
  • El. priključek: 3 x 123V/400V 50 Hz
  • Priključna moč: 1,5 kW

Utrinki s sejma IBA 2018

Od 15. - 20.9. je v Munchenu potekal mednarodni pekarski sejem IBA,

PREBERI VEČ >

Mednarodni pekarski sejem IBA

Spoštovani!

Vabimo Vas, da nas obiščete na mednarodnem pekarskem sejmu IBA 2018, ki bo potekal v Münchnu, od 15.09. do 20.09.2018

PREBERI VEČ >

Novice iz sejma Südback 2017

Sodelavci URŠIČ d.o.o., smo se udeležili pekarskega sejma Südback, ki je potekal med 23. in 26. septembrom 2017, v Stuttgartu, v Nemčiji.

PREBERI VEČ >