Logo

tel: +386 (0)4 29 273 20
gsm: +386 (0)31 309 597
e-pošta: ursic@ursic.si

 

SERVIS
gsm: +386 (0)41 774 827
gsm: +386 (0)41 649 015
ob delavnikih od 7.00 do 20.00
ter ob sobotah od 8.00 do 12.00

3 v 1 - čokoladiranje, kalupiranje in temperiranje čokolade.

{gallery}/prodprog/11-cokolada/1-cokoladirke/E220/g{/galery}

Lastnosti

  • Naprava je izdelana iz nerjavečega jekla
  • Celoten proces oblivanja spremljamo skozi zastekljen pokro
  • Vsi deli, ki pridejo v stik s čokolado, se lahko brez posebnih orodij odstranijo in zamenjajo v nekaj minutah
  • Zalogovnik za taljenje/temperiranje čokolade služi kot zalogovnik za že pripravljeno tekočo čokolado pri konstantni temperaturi, lahko pa v njem čokolado tudi talimo in temperiramo
  • Temperaturo nastavimo in nadzorujemo s pomočjo termostata
  • Oblivanje izdelkov z zgornje, s spodnje strani ali popolno oblivanje izdelkov
  • Možnost temperiranja čokolade
  • Nastavljiva hitrost potovanja traku : 0,7  -  1,7 m / min
  • Dvojna čokoladna zavesa
  • Standardno vključena 1 m dolga izhodna miza (opcija 2m, 3m)
  • Kompaktna izvedba narejena iz nerjavečega jekla

E220 izdelki

Princip delovanja

1. Izdelke položimo na vhodno mizo.

2. Izdelki potujejo z mrežnim transporterjem, pod dvojno zaveso tekoče čokolade.

3. Ventilator, z nastavljivo močjo in smerjo pihanja, zagotovi ustrezno količino čokolade na izdelku

4. Sledi faza vibracije, za odstranjevanje mehurčkov zraka in »čokoladnega krila«.

5. Strgalo z gornje strani poskrbi za sijaj in ustrezen končen izgled izdelka.

6. Izhod izdelkov na izhodno mizo ali v hladilni tunel.

Temperatura čokolade je ves čas nadzorovana s termostatom.

 

Tehnični podatki

  • Zunanje dimenzije (š x g x v): 910 x 630 x 700 mm
  • Mrežni transporter: širina: 220 mm
  • Izhodna miza: dolžina: 1, 2 ali 3 m, širina: 260 mm
  • Volumen zalogovnika: 20 l
  • El. priključek: 110-240 V; 50/60 Hz; 1.4 kW
  • Materiali: celotna naprava je izdelana iz nerjavečega jekla in plastike (POM)

Dodatki

-          različne dolžine izhodne mize (standard 1 m, opcija: 2m, 3m)

-          hladilni tunel

-          modul za vlivanje čokolade (priprava pralin)

-          zalogovnik za taljenje/ temperiranje čokolade


Utrinki s sejma IBA 2018

Od 15. - 20.9. je v Munchenu potekal mednarodni pekarski sejem IBA,

PREBERI VEČ >

Mednarodni pekarski sejem IBA

Spoštovani!

Vabimo Vas, da nas obiščete na mednarodnem pekarskem sejmu IBA 2018, ki bo potekal v Münchnu, od 15.09. do 20.09.2018

PREBERI VEČ >

Novice iz sejma Südback 2017

Sodelavci URŠIČ d.o.o., smo se udeležili pekarskega sejma Südback, ki je potekal med 23. in 26. septembrom 2017, v Stuttgartu, v Nemčiji.

PREBERI VEČ >