Logo

tel: +386 (0)4 29 273 20
gsm: +386 (0)31 309 597
e-pošta: ursic@ursic.si

 

SERVIS
gsm: +386 (0)41 774 827
ob delavnikih od 7.00 do 20.00
ter ob sobotah od 8.00 do 12.00

 

Izraz 'wood oven bread' ali 'kruh iz krušne peči' je pravi magnet za kupce,

v pekarni pa predstavlja sinonim za napor, neprijetne vonjave in probleme s higieno, zaradi ostankov pri izgorevanju. Krušna peč FlammAroma ta proces močno poenostavi.

flam kruhKaj karakterizira kruh iz krušne peči?

.
Nakladanje drv, neskončno čakanje, čiščenje pepela iz peči niso ravno lastnosti FlammArome, kljub temu pa je kruh spečen v njej pravi 'kruh iz krušne peči'. Deluje na lesene pelete, peka pa je kontrolirana s posebnim sistemom gorilnega sistema, kjer plameni plina, ki izgoreva sežejo direktno v komoro, pepel pa ostane zunaj. FlammAroma deluje popolnoma avtomatično – dovod goriva, kontrola temperature, odstranjevanje pepela – vse to je uravnavano samodejno.

flamm

FlammAroma je modularna peč, ki jo lahko oblikujemo individualno glede na potrebe uporabnika in prostora, ki ga ima na voljo – možno namestitve 1 do max. 6 pečnih komor.

Primerna je tako za obrtniške pekarne, kot tudi za večje industrijske obrate, ki želijo razširiti svojo ponudbo.

flammaroma

Modularni koncept: 1 - 6 etaž

.
PREDNOSTI :

  • Nizek nivo onesnaževanja – koncentracija ogljikovega monoksida in prašnih delcev, ki nastanejo pri izgorevanju, je nizko pod mejnimi vrednostmi, zahvaljujoč popolnoma avtomatiziranemu in optimiziranemu nadzoru izgorevanja plinov.
  • Optimizirana kakovost peke - zahvaljujoč geometriji peči, je dosežena enakomerna distribucija temperature v pečni komori, hkrati pa je faza segrevanja precej krajša kot prej.
  • Izboljšana kakovost izdelkov – dosledna in zanesljiva peka zagotavlja vedno visoko kakovost kruha, z mehko sredico in intenzivnejšo, hrustljavo skorjo.

FlammAroma  izpolnjuje smernice nemškega kodeksa za kruh in pecivo ter smernicam v skladu z VDI, VDA in DIN.