Logo

tel: +386 (0)4 29 273 20
gsm: +386 (0)31 309 597
e-pošta: ursic@ursic.si

 

SERVIS
gsm: +386 (0)41 774 827
gsm: +386 (0)41 649 015
ob delavnikih od 7.00 do 20.00
ter ob sobotah od 8.00 do 12.00

Diosna ponuja različne vrste DIOStart® starter kulture...

Starterji so pripravljeni samo na osnovi ekološko pridelanih surovin, ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov. Primerni so tudi za pripravo BIO, Koscher, vegeterijanskih in veganskih izdelkov.

 

DIOStart® aroma encimatski starter za pripravo varjenega predtesta na osnovi AromastStück® tehnologije (ex Bio St Petersburg)

 DioStart aroma                      
    

 DIOStart® wheat classic starter kultura za pripravo pšeničnega kislega testa blagega okusa (ex BioBologna)

DioStart wheat classic                          

DIOStart® wheat fruit starter kultura za pripravo pšeničnega kislega testa sadno-aromatičnega okusa.

DIO fruit

DIOStart® wheat soft starter kultura za pripravo pšeničnega kislega testa nežnega aromatičnega okusa z mehko, elastično skorjo.

DIO soft

DIOStart® wheat strong starter kultura za pripravo pšeničnega kislega testa polnega okusa (ex Bio San Francisco)

Dio wheat strong

DIOStart® wheat rice starter kultura za pripravo enotnega, polno aromatiziranega kislega testa - brez glutena!

DIO rice

DIOStart® rye pripravljeno kislo testo na osnovi rženega kruha

 DIO rye

DIOStart® rye bread fermentation pripravljeno kislo testo na osnovi rženega kruha (ex BioRoggen)

DioStart rye bread ferm                              

 

DIOStart® spelt starter kultura za pripravo kislega testa za pirin kruh polnega okusa

DIO spelt

............................................................................................

Certifikati in Specifikacije: TUKAJ

Utrinki s sejma IBA 2018

Od 15. - 20.9. je v Munchenu potekal mednarodni pekarski sejem IBA,

PREBERI VEČ >

Mednarodni pekarski sejem IBA

Spoštovani!

Vabimo Vas, da nas obiščete na mednarodnem pekarskem sejmu IBA 2018, ki bo potekal v Münchnu, od 15.09. do 20.09.2018

PREBERI VEČ >

Novice iz sejma Südback 2017

Sodelavci URŠIČ d.o.o., smo se udeležili pekarskega sejma Südback, ki je potekal med 23. in 26. septembrom 2017, v Stuttgartu, v Nemčiji.

PREBERI VEČ >