Ursic logo NOVI OBREZAN

tel: +386 (0)4 29 273 20
gsm: +386 (0)31 309 597
e-pošta: ursic@ursic.si

 

SERVIS
gsm: +386 (0)41 774 827
ob delavnikih od 7.00 do 20.00
ter ob sobotah od 8.00 do 12.00

 

DIOStart aroma, encimatski starter, za pripravo termično obdelanega, t.i. varjenega predtesta, na osnovi AromastStück® tehnologije.

diostart aroma vse

DIOStart aroma - za ustvarjanje vaših individualnih receptur

Osnova postopka priprave AromaStück® je, da zmes vode in različnih mlevskih izdelkov ter semen, ob dodatku encimskega starterja DIOStart aroma,segrevamo pri temperaturi 65°C cca. 3 ure. Med segrevanjem potekajo encimske reakcije, pospešeno nastaja maltoza. Ko je postopek zaključen, nastane aromatična, rahlo sladkasta rjava masa, ki jo uporabimo kot dodatek (predtesto) pri proizvodnji pekarskih izdelkov. Mlevske izdelke s semeni (suha snov) mešamo z vodo v razmerju
suha snov:voda = 100:200-300 (TA = 300-400).

Za pripravo Aroma predtesta lahko uporabite najkvalitetnejše surovine, znanega porekla, ki so popolnoma v skladu z vašim okusom in prepričanjem. To so različni mlevski izdelki kot npr. pšenična, koruzna, ržena ali pirina moka, fini in grobi drobljenci ter najrazličnejša semena.


Razvijte svoj edinstven recept za kruh z DIOStart aroma, za

  • Oblikovanje raznolikih okusov

  • Večji volumen končnih izdelkov

  • Naravna sladkost zaradi tvorbe maltoze

  • Manjša poraba gotovih mešanic

  • Boljša vezava vode in izboljševalcev


DIOStart kulture za pripravo predtesta so najučinkovitejši način proizvodnje vrhunskih pekovskih izdelkov

  • Možnost izdelave 'clean label' izdelkov, brez umetnih sestavin
  • 100% organsko, vegansko, košer in brez GSO

DIOStart kulture za pripravo predtesta zagotavljajo visoko kvaliteto, od testa do končnega izdelka.

..........................................................

Več o starterju DIOStart aroma:

pdf logo

..........................................................

Specifikacija o izdelku:

pdf logo

BODITE ORIGINALNI

Uporabo predtesta lahko primerjamo s podaljšanim zorenjem, kot ga ima veliko število žlahtnih jedi in pijač, npr. sir, šunka, vino, viski, pivo,…

PREBERI VEČ >

PROFESIONALNI PEKARSKI PLADNJI

Pladnji so pomemben del opreme v vsaki pekarski in slaščičarski delavnici, prodajalni kruha in še posebej v vsaki industrijski pekarni...

PREBERI VEČ >

ČISTOČA JE POMEMBNA

OPTIMALNA HIGIENA, od samega začetka do konca proizvodnje

Optimalna higiena je osnovni pogoj v vseh tehnoloških, pekovskih procesih. Smernice in predpisi so v zadnjih letih postali zelo strogi.

PREBERI VEČ >