Ursic logo NOVI OBREZAN

tel: +386 (0)4 29 273 20
gsm: +386 (0)31 309 597
e-pošta: ursic@ursic.si

 

SERVIS
gsm: +386 (0)41 774 827
ob delavnikih od 7.00 do 20.00
ter ob sobotah od 8.00 do 12.00

 

Majhna, preprosta, odlična! GALA 35 je najbolj kompaktni model, ki zagotavlja vedno odlične rezultate pečenja, tudi v najmanjših prostorih, za delovanje pa potrebuje le standardno vtičnico.

To je idealna peč za manjše trgovine, kioske, bencinske črpalke, kavarne, bare, restavracije s hitro prehrano pa tudi za hotele in gostišča.
gala35 podstavek

gala35 3
Zalogovnik za vodo (opcijsko)

 

Prednosti

  • ''plug-and-bake'' - fleksibilna - priklopiš na elektriko in že lahko pečeš
  • enostavna za uporabo:
    PRO - programsko upravljanje
    MAN - ročno upravljanje
  • avtomatski izklop ventilatorja ob odprtju vrat
  • z USB ključkom lahko naložite do 99 različnih programov peke, upravljate jo lahko tudi na daljavo - omreženje z FilialNET
  • "Quick-Clean" gladke površine za enostavno in hitro čiščenje
  • Dodatna oprema: zalogovnik za vodo, vzhajalna komora, napa, kondenzator pare, podstavek za pladnje

Gala PRO regulacija
PRO regulacija

 

Lastnosti:

Konvekcijska peč s sistemom uparjevanja z razprševanjem vode.

Fiksen priključek za vodo ali zalogovnik za vodo.

Konstrukcija iz nerjavečega jekla.

Dvojna zasteklitev vrat.

Tehnični podatki

  • Dimenzije (š x d x v): 600 x 749 x 522 mm
  • Število pladnjev: 3 (350 x 440 mm)
  • Površina za peko: 0,46 m2
  • Teža: 58 kg
  • El. priključek: 3,2 kW

gala35 mere

 

pdf logo

BODITE ORIGINALNI

Uporabo predtesta lahko primerjamo s podaljšanim zorenjem, kot ga ima veliko število žlahtnih jedi in pijač, npr. sir, šunka, vino, viski, pivo,…

PREBERI VEČ >

PROFESIONALNI PEKARSKI PLADNJI

Pladnji so pomemben del opreme v vsaki pekarski in slaščičarski delavnici, prodajalni kruha in še posebej v vsaki industrijski pekarni...

PREBERI VEČ >

ČISTOČA JE POMEMBNA

OPTIMALNA HIGIENA, od samega začetka do konca proizvodnje

Optimalna higiena je osnovni pogoj v vseh tehnoloških, pekovskih procesih. Smernice in predpisi so v zadnjih letih postali zelo strogi.

PREBERI VEČ >