Ursic logo NOVI OBREZAN

tel: +386 (0)4 29 273 20
gsm: +386 (0)31 309 597
e-pošta: ursic@ursic.si

 

SERVIS
gsm: +386 (0)41 774 827
ob delavnikih od 7.00 do 20.00
ter ob sobotah od 8.00 do 12.00

 

Industrijske linije za proizvodnjo standardnega in rustikalnega kruha, pekarskega in finega peciva, francoskih rogljičkov, specialnih izdelkov tipa pizza, vlečeno testo, burek, pita, avstalska pita,....

Svetovanje in projektiranje v skladu s specifičnimi zahtevami proizvodnje. 

__Zames__

  • Priprava predtesta

zames1

zames1 1

  • Avtomatski mešalni sistemi

zames2

zames2 1

 

__Oblikovanje__

  • Proizvodnja kontinuirnega traku testa, kot osnove za proizvodnjo finega peciva iz listnatega in kvašenega listantega testa, kvašenega testa ter krhkega testa.

obl1 1 minobl1

 

  • Proizvodnja specialnih vrst kruha tipa ciabatta, baguette, rustikalno pecivo

Obdelava predfermentiranega testa, testa z višjo vsebnostjo vode, testa, pripravljenega na tradicionalnih receptur in postopkov.

IMP Bread

obl2

Bread1Bread2Bread3Bread4

  • Make-up linije za proizvodnjo finega peciva in francoskih rogljičkov

IMP croissant

obl3

Croiss1Croiss2Croiss3

 

  • Proizvodnja pizze

Italijanska pizza z robom, proizvedena po tradicionalni recepturi, ameriški tip pizze ali pizzi podobni izdelki (mini pizza snack,..)

IMP pizza

obl4

Pizza1

Pizza2Pizza3Pizza4

  • Specialni izdelki – lokalno specifične recepture in tehnologije

obl5

 

  • Proizvodnja vlečenega testa in izdelkov iz vlečenega testa in dodatkom različnih nadevov (burek, sadni zavitki, pita, domači štruklji..)

obl6

 

__Finalizacija__

Avtomatska fermentacija – peka – hlajenje – zamrzovanje, glede na zahtevano kapaciteto in lastnosti končnega izdelka.

 fin1

BODITE ORIGINALNI

Uporabo predtesta lahko primerjamo s podaljšanim zorenjem, kot ga ima veliko število žlahtnih jedi in pijač, npr. sir, šunka, vino, viski, pivo,…

PREBERI VEČ >

PROFESIONALNI PEKARSKI PLADNJI

Pladnji so pomemben del opreme v vsaki pekarski in slaščičarski delavnici, prodajalni kruha in še posebej v vsaki industrijski pekarni...

PREBERI VEČ >

ČISTOČA JE POMEMBNA

OPTIMALNA HIGIENA, od samega začetka do konca proizvodnje

Optimalna higiena je osnovni pogoj v vseh tehnoloških, pekovskih procesih. Smernice in predpisi so v zadnjih letih postali zelo strogi.

PREBERI VEČ >