Ursic logo NOVI OBREZAN

tel: +386 (0)4 29 273 20
gsm: +386 (0)31 309 597
e-pošta: ursic@ursic.si

 

SERVIS
gsm: +386 (0)41 774 827
ob delavnikih od 7.00 do 20.00
ter ob sobotah od 8.00 do 12.00

 

Za valjanje vseh vrst testa: kvašeno, listnato, testo za francoske rogljičke in dansko pecivo, testo za piškote. 

laminator namizni min

Lastnosti:

  • Delovna širina: 500 mm
  • Dolžina kril (transporterja): 800 ali 1000 mm
  • Z nagibnimi krili
  • Različna hitrost potovanja vhodnega in izhodnega traku (vstopna hitrost 12,2 m/min,  izstopna hitrost 22,5 m/min)
  • Mehansko upravljanje stroja (ročka za tanjšanje testa, krmilna ročka za levo/desno)
  • Opcija: pedal za spreminjanje smeri levo - desno 
  • Kromirani jekleni valji so opremljeni s strgali, ki jih lahko enostavno odstranimo
  • Ob dvigu zaščitne mreže na določeno višino, se stroj avtomatsko zaustavi
  • Posoda za moko je nameščena na vrhu stroja


Tehnični podatki:

  • Delovna širina transporterja: 500 mm
  • Delovna dolžina transporterja: 800 mm
  • Razmik med valji: 0,1 - 34 mm
  • Premer valjev: Ø 60 mm
  • Dimenzije stroja v delovnem stanju (DxŠxV): 2050 x 880 x 660 mm
  • Teža (neto): 140 kg
  • Priključna moč: 0,55 kW, 230/400 V3 50/60 Hz

BODITE ORIGINALNI

Uporabo predtesta lahko primerjamo s podaljšanim zorenjem, kot ga ima veliko število žlahtnih jedi in pijač, npr. sir, šunka, vino, viski, pivo,…

PREBERI VEČ >

PROFESIONALNI PEKARSKI PLADNJI

Pladnji so pomemben del opreme v vsaki pekarski in slaščičarski delavnici, prodajalni kruha in še posebej v vsaki industrijski pekarni...

PREBERI VEČ >

ČISTOČA JE POMEMBNA

OPTIMALNA HIGIENA, od samega začetka do konca proizvodnje

Optimalna higiena je osnovni pogoj v vseh tehnoloških, pekovskih procesih. Smernice in predpisi so v zadnjih letih postali zelo strogi.

PREBERI VEČ >
logo group 1 

 
group8logo
group7logo
 logo group 9