Ursic logo NOVI OBREZAN

tel: +386 (0)4 29 273 20
gsm: +386 (0)31 309 597
e-pošta: ursic@ursic.si

 

SERVIS
gsm: +386 (0)41 774 827
ob delavnikih od 7.00 do 20.00
ter ob sobotah od 8.00 do 12.00

 

Vrhunski hladilniki, z le 700 mm globine.
Nova generacija ponuja neprekosljivo zmogljivost, povečano energijsko učinkovitost in tiho delovanje.

pro oba

___________prostore 500_______________________prostore 800

Lastnosti:

  • Kompaktna zasnova z globino samo 700 mm – optimizira postavitev vaše kuhinje

  • Vrata se zaklenejo – dodatna varnost

  • 65 mm debele izolirane stene

  • Upravljanje - velik digitalni zaslon

  • Skrit uparjalnik za maksimalno kapaciteto

  • Snemljivo tesnilo s trojno izolacijsko površino zagotavlja odlično tesnjenje in tako zmanjša razpršitev toplote

  • IPX zaščita proti vdoru vode

  • Notranja LED lučka

  • Shranjevanje enega 1/1 GN pladnja/rešetko (prostore 500)

  • Shranjevanje enega 2/1 GN pladnja/rešetko (prostore 800) ali dveh 1/1 GN

  • Nožni pedal za odpiranje vrat, ko imate polne roke (določeni modeli)

pro prednosti

__
pro
store 500

__

Model

pro500 1

pro500 1 2

pro500 gl

Kapaciteta (bruto)

470 L

470 L

470 L

Delovna temperatura pri 43°C

0°/+10°C do -15°/-22°C

0°/+10°C do -15°/-22°C

/

Delovna temperatura pri 32°C

/

/

0°/+10°C

Tip odmrzovanja

Frost Watch Control

Frost Watch Control

Frost Watch Control

Zun. dimenzije (ŠGV)

600 x 700 x 2040 mm

600 x 700 x 2040 mm

600 x 700 x 2040 mm

__

prostore 800

__

Model

pro800 1

pro800 1 2

Kapaciteta (bruto)

720 L

720 L

Delovna temperatura pri 43°C

0°/+10°C do -15°/-22°C

0°/+10°C do -15°/-22°C 

Tip odmrzovanja

Frost Watch Control

Frost Watch Control

Zun. dimenzije (ŠGV)

900 x 700 x 2040 mm

900 x 700 x 2040 mm

vv


BODITE ORIGINALNI

Uporabo predtesta lahko primerjamo s podaljšanim zorenjem, kot ga ima veliko število žlahtnih jedi in pijač, npr. sir, šunka, vino, viski, pivo,…

PREBERI VEČ >

PROFESIONALNI PEKARSKI PLADNJI

Pladnji so pomemben del opreme v vsaki pekarski in slaščičarski delavnici, prodajalni kruha in še posebej v vsaki industrijski pekarni...

PREBERI VEČ >

ČISTOČA JE POMEMBNA

OPTIMALNA HIGIENA, od samega začetka do konca proizvodnje

Optimalna higiena je osnovni pogoj v vseh tehnoloških, pekovskih procesih. Smernice in predpisi so v zadnjih letih postali zelo strogi.

PREBERI VEČ >
logo group 1 

 
group8logo
group7logo
 logo group 9