Ursic logo NOVI OBREZAN

tel: +386 (0)4 29 273 20
gsm: +386 (0)31 309 597
e-pošta: ursic@ursic.si

 

SERVIS
gsm: +386 (0)41 774 827
ob delavnikih od 7.00 do 20.00
ter ob sobotah od 8.00 do 12.00

 

hoodtype nas

_________504251___________________505086

 

Lastnosti:

  • Konstrukcija iz nerjavečega jekla z dvojno izolirano komoro
  • Funkcija 'Soft Start' preprečuje naključno poškodbo steklovine z zmanjšanjem moči vodnih curkov na začetku cikla
  • ZERO LIME Naprava zagotavlja popolno odstranjevanje vodnega kamna iz bojlerja, hidravličnih vodov in pralne komore, kar omogoča vrhunsko zmogljivost in manjšo porabo energije, zahvaljujoč visoko učinkovitemu grelnemu elementu

  • Največja zmogljivost: za 80 stojal za posodo/uro oz. 1440 kosov posode/uro (Način visoke produktivnosti)

  • Varčen – porabi samo 2 L vode na cikel pranja

  • Napreden sistem filtriranja in manjši stroški obratovanja

 

hoodtype1

Princip odpiranja

 

Tehnični podatki:

 Model

504251

505086 (z ročajem)

 Zun. dimenzije (ŠGV)

667 x 755 x 1567 mm

752 x 755 x 1567 mm

 Kapaciteta

-- Način visoke produktivnosti

63 stojal/h – 1134 kosov posode/h
80 stojal/h – 1440 kosov posode/h

63 stojal/h – 1134 kosov posode/h
80 stojal/h – 1440 kosov posode/h

 Št. ciklov / čas cikla pranja
-- Način visoke produktivnosti

3  -/-  57/84/150 sec
3  -/-  45/84/150 sec

3  -/-  57/84/150 sec
3  -/-  45/84/150 sec

 Temperatura pranja
-- Način visoke produktivnosti

75°C

55°-65°C

75°C

55°-65°C

 Temperatura izpiranja

84°C

84°C

 Poraba vode

2 L /cikel pranja

2 L /cikel pranja

 Kapaciteta rezervoarja

24 L

24 L

 Kapaciteta bojlerja

12 L

12 L

 El. priključek

9,9 kW, 400V / 3N /50Hz ali
230V / 1N ali 230 / 3 / 50Hz

9,9 kW, 400V / 3N /50Hz ali
230V / 1N

 

Upravljanje:

hood


BODITE ORIGINALNI

Uporabo predtesta lahko primerjamo s podaljšanim zorenjem, kot ga ima veliko število žlahtnih jedi in pijač, npr. sir, šunka, vino, viski, pivo,…

PREBERI VEČ >

PROFESIONALNI PEKARSKI PLADNJI

Pladnji so pomemben del opreme v vsaki pekarski in slaščičarski delavnici, prodajalni kruha in še posebej v vsaki industrijski pekarni...

PREBERI VEČ >

ČISTOČA JE POMEMBNA

OPTIMALNA HIGIENA, od samega začetka do konca proizvodnje

Optimalna higiena je osnovni pogoj v vseh tehnoloških, pekovskih procesih. Smernice in predpisi so v zadnjih letih postali zelo strogi.

PREBERI VEČ >
logo group 1 

 
group8logo
group7logo
 logo group 9