Ursic logo NOVI OBREZAN

tel: +386 (0)4 29 273 20
gsm: +386 (0)31 309 597
e-pošta: ursic@ursic.si

 

SERVIS
gsm: +386 (0)41 774 827
ob delavnikih od 7.00 do 20.00
ter ob sobotah od 8.00 do 12.00

 

Debag DILA 5 + HELIOS 4060 + komora + napa

Demonstracijska, konvekcijska peč za 5 pladnjev 60 x 40 cm in 1 etažna peč 60 x 40 cm. Z napo in komoro.

CENA: po dogovoru

Sestavljena iz:

-- Konvekcijska peč DILA 5

  • 5 pladnjev dimenzije 600 x 400 mm
  • Kaskadni uparjalni avtomat za proizvodnjo nasičene pare
  • LED osvetlitev v vratih pečne komore

-- Etažna peč HELIOS 4060

  • Notranja dimenzija etaže 600 x 400 mm
  • Etažna plošča iz kamnitega materiala
  • Regulacija zgornje in spodnje temperature

-- Vzhajalna komora za 16 pladnjev 600 x 400 mm

-- Kondenzacijska napa

Lastnosti:

- Peč je na kolesih

- Upravljanje: programska regulacija PRO

  • nastavitev koračnega pečenja
  • možnost nastavitve shranjevanja 99 programov
  • varčevanje z energijo: izklop peči na varčevalni modus, po določenem času
  • avtomatski start progama peke po zapiranju vrat

Tehnični podatki:

-- Zunanje dimenzije:

  • širina: 915 mm
  • globina: 1127 mm (vključno s podaljškom nape in priključne cevi)
  • višina: 2036 mm (vključno z napo)

-- Teža: cca. 380 kg

-- El. priključek:

  • DILA5: 10,2 kW / 32A / 400V / 3 faze / 50Hz
  • HELIOS: 4,2 kW / 16A / 400V / 3 faze / 50Hz
  • Vzhajalna komora: 1,9 kW / 16A / 2300V / 1 faza / 50Hz

..............................................................................................................................................................................................................................................

Za več informacij smo vam na voljo.

BODITE ORIGINALNI

Uporabo predtesta lahko primerjamo s podaljšanim zorenjem, kot ga ima veliko število žlahtnih jedi in pijač, npr. sir, šunka, vino, viski, pivo,…

PREBERI VEČ >

PROFESIONALNI PEKARSKI PLADNJI

Pladnji so pomemben del opreme v vsaki pekarski in slaščičarski delavnici, prodajalni kruha in še posebej v vsaki industrijski pekarni...

PREBERI VEČ >

ČISTOČA JE POMEMBNA

OPTIMALNA HIGIENA, od samega začetka do konca proizvodnje

Optimalna higiena je osnovni pogoj v vseh tehnoloških, pekovskih procesih. Smernice in predpisi so v zadnjih letih postali zelo strogi.

PREBERI VEČ >